onsdag den 30. marts 2011

Nu er det snart tid

Selv om man er gravid, så kan man godt lege med pinde :-) der er ikke mange dage tilbage, og Woogi har taget rigtig meget på, hun bliver hurtigere træt, ikke så sært, men hendes humør fejler ikke noget. En glad groenendael :-)
Viva nyder når vi går en tur i skoven helt selv :-)
En tyk Woogi, godt det snart er slut.
En smuk Woogi :-)
Puha en træt Aya, hun har været ude og cykle 4 km sammen med mig, og hun har absolut ingen kondi :-(
En gammel Ronja, der tænker over tingene :-)
Så er der aben Chip :-) Jeg udsætter ham for mange ting, ting som han sikkert ikke har mødt før, og da jeg har et stort træ i haven med sjove grene, så måtte han jo en tur der op. Han ser ikke særlig glad ud, men han blev siddende, også mens jeg tog billede :-) Sød fyr:-)
Videoen her under er et par klip af Woogi mens hun går. Desuden er der et par klip af hvor hun laver elefant, og selv om man er gravid, så kan man godt træne, og man gør alt for en godbid. Ronja ville også være med og vise hvad hun kunne :-)

lørdag den 26. marts 2011

Hård dag i haven

Smukke Woogi.
Nå men efter at være blevet vækket kl 0600 her til morgen, så kunne jeg ligeså godt starte tidlig ude i have. Fik klippet hækken ned, og ordnet en masse i haven, hundene nød at være ude. Her er Woogi ved at slikke sig om munden.
Aya fandt et gammelt kødben, som hun lå midt i solen og tyggede i. Mens Viva og Chip legede rundt omkring hende.
Efter en lang dag i haven, blev der slappet af inden for, her er det Woogi foran sin elskede brændeovn.
Og Viva faldt fuldstændig om i sofaen, man kan ikke se det på billede, men hendes tunge var ude af munden. Hun var helt færdig :-)

Nu er det kun en uge til at Woogi skal have hvalpe, og hun vejer også godt til den lille hund. Hun er også hurtig træt. Men ellers har hun det godt.
Det var også derfor jeg var i haven, for jeg ved når der kommer hvalpe, så har jeg ikke tid til det mere. Men det var nu også dejligt vejr til det.

Hundene søger godbidder

søndag den 20. marts 2011

2 uger tilbage

Woogi bliver større og større. I dag var vi ude og gå 1 km. Og de sidste 400 meter hjem var meget lange for Woogi. men vi gik også igennem en pløj mark. Vi fik alle hvilet, og sidst på eftermiddagen kom solen. Så ville jeg prøve at tage et video klip af Woogi, og måske et par billeder.
Her ses hun sammen med Ronja, Woogi og Chip. Tja man kan godt se størrelsen på dem nu....
Så er Ronja jo tynd ved siden af :-)Hvilke hun nu også gerne skulle være.
Og Woogi helt selv.
Man kan godt se på videoen at Woogi er tyk nu :-) Godt det går den rigtige vej :)

lørdag den 19. marts 2011

Hvalpe værelset

Så er hvalpe kassen indtaget, Woogi syntes den er lækker :-) Værelset er gjort klar, mangler kun papir til at skrive på og vægten :-)
Aya, Viva og Chip var med mig på gåtur i formiddags, og puha da vi kom hjem var de trætte, de måtte lige tage i lur i solen :-)
HMMM Aya sidder og fundere over hvad hun dog skal lave :-)
Så er der tykke Woogi :-) Hun prøver at gå en tur, og faktisk var Woogi og Viva ude og gå spor her til morgen, Viva vidste ikke helt hvad jeg ville have hende til, men Woogi, der var jo mad :-)

Jeg fandt vore rynkeby orangutan og Viva syntes den var herlig. Så den skulle lige leges med.

Jeg prøvede at video filme Woogi, så I kan se hvor tyk hun er, men det er absolut ikke nemt, man kan ane det lidt her på videoen.

mandag den 14. marts 2011

C kuld 3 år.

Det er nu 3 år siden, Coco, Cilja, Corry, Cindy og Citizen var så små som her på det første billede. Puha tiden flyver.

Nu er alle blevet store og træner de forskellige steder. Her er det Coco der træner Rally sammen med Sanne.

Cilja og Corry træner agility i Tyskland, og Corry er startet på konkurrencer, Cilja vil starte på det. Skønt.


Cindy er kommet op i A klassen i DcH og her træner hun for at komme ud i konkurrencer i A klassen.

Og Citizen, træner agility, Citizen starter op i konkurrencer her i denne månede.

Det er dejligt at alle 5 hunde, træner, og det er også skønt at de træner i forskellige programmer. Jeg og mor Aya vil ihvertfald krydse fingre og poter når de er ude i konkurrencer.


Held og lykke frem over :-)

søndag den 13. marts 2011

Viva og Aya

I dag fik de to sorte piger lov til at komme på tur med mig helt selv, uden de støjende sheltier, Vi nød hele turen, vi gik i ca 2 timer, og der var sol, fuglesang og bare rolig.Jeg fik taget gode billeder af de to piger, først fik jeg begge til at stå med forbenene på stammen, og efter et par billeder mente Viva at nu skulle hun undersøge skoven :-)
Indfanget igen, og sat af et andet sted, Aya ser bare så glad ud :-) ØHHHH Aya hvad kigger du efter ???
Nååå det var søen hun kiggede efter. Vi måtte lige se om vi kunne komme ned og se søen. Og her var igen en træstub som Aya kunne stå på og få det helt store overblik.

Og Viva, tja hun var på glat is :-) Hun skulle lige ud og kigge på søen :-)

Længere inde i skoven, fandt vi dette lille rislende vandløb. Flot ikke, og ærgeligt at I ikke kan høre lyden....
Og Viva kunne ikke andet end, at hun skulle ned og se hvorfor der kom sådan en lyd fra det vand der :-)
Hjemme efter 2 timer, fik sheltierne lov til at komme ud, og tja Woogi hun så kameraet og fandt bænken og mente at der også skulle tages billeder af hende.
Nå ja og når jeg nu skriver om Woogi, så har hun desværre fået kennel hoste, hun hoster dog og heldigvis ikke så meget :-)

Og til sidst så faldt Viva om her ved bænken, og som I kan se så er hun også beskidt, Aya og Viva legede det sidste stykke hjem, og når man selv kun vejer 13 kg og er oppe mod Aya på 25 kg, så vælter man let.
En meget træt Viva
En herlig slutning på en rigtig god weekend :-)

lørdag den 12. marts 2011

Woogi

Lille Woogi er jo gravid, og skal føde om ca 3 uger. Hun er bare tyk, og hun går ikke så meget mere, hvis jeg går rundt i huset så følger hun ikke med mere :-)
Her er hun hoppet op i sofaen, og man kan godt se at maven er godt rund.

Hun leger ikke med Viva mere, og hun har ikke sine samme skøre ideer mere, puha det er hårdt at være kommende mor :-) I dag er der ikke kommet et nyt udbrud af kennel hoste her, og jeg må erkende at der har været ganske få anfald af hoste hos de 3 hunde der har det. Så jeg tror næsten på at Ronja og Woogi ikke får det :-)
I formiddags kom Bent og Marianne, jeg skulle have lagt det sidste gulv inde i værelset hvor Woogi skal være sammen med sine hvalpe. Vi blev færdig og takke være Bent, for uden ham ville jeg aldrig have fået det lagt selv TUSINDE TAK Bent :-) Så nu kan man begynde på de små ting som skal være klar til fødsel og hvalpe tid :-)Jeg glæder mig helt vild til dette kuld :-)

fredag den 11. marts 2011

Kennel hoste

Som I har læst i mit sidste indlæg, så har Aya fået kennel hoste :-) Hun startede i mandags med at hoste, jeg fik lukket Woogi væk fra hende, mens de andre gik sammen med Aya.
Torsdag begyndte Chip så at hoste, og først så tror man ikke rigtig på det, men da han op til flere gange havde sagt host, så var den god nok........ Og tja så i dag fredag, da jeg kom hjem fra arbejde, så hostede Viva også. HERLIGT.
Så nu går jeg bare og venter på at de 2 sidste også skal begynde at hoste, mit problem og største frygt er Woogi, som jo er parret. Jeg håber ikke hun får.

Jeg ved godt mine hunde ikke er vaccineret mod kennel hoste ( det man sprayer ind i næsen ) Jeg har ikke haft kennel hoste hos mine hunde så tit. Så det kom lidt som et chok, da Aya i mandags begyndte at hoste. Jeg vil ikke bebrejde nogen, men man kan da godt blive lettere gal, når man er til et stævne. Hvor jeg kun har Aya med inde i hallen på det tidspunkt, hvor hun skal løbe agility, ellers var hun ude i bilen. Hun har ikke hilst på nogen, hun har ikke drukket vand af andre skåle, hun har ikke snakket med mennesker. Hvorfor så lige Aya ????

Nå men det er jo ikke kun mine hunde det går ud over, men også Marianne og Bents hunde, som har været sammen med Aya. Og Johanna´s hunde som har været sammen med mine 4 andre hunde. Og igen hvem har deres hunde været sammen med, ringen bliver større og større. Jeg håber på at det "kun" er blevet hos mine hunde. Som nu må blive hjemme fra træning, og anden hygge med deres venner.

tirsdag den 8. marts 2011

Smuk solnedgang

Først lige et billede af Woogi som ligger og nyder solen :-)
I går aftes da solen var på vej ned, fik jeg taget disse billeder omme bag ved huset, der var en fantastisk farve i træ toppende :-)


Også skal der lige øffes lidt. Aya begyndet at hoste i går aftes og der kom slim/skum op, hmmmm tanken faldt på kennel hoste. Men lad os nu ikke male fanden på vægen. Chip har jo også været lidt skidt med dårlig mave, men jeg tror synderen var at de i weekenden fik et kødben, med kød og marv i. Jeg er ikke sikker på han er vant til det.
Så idag valgte jeg at blive hjemme så han kunne komme ud når han ville, men der er nu ikke mere med ham. Men så er der Aya....... Og ja hun hostede atter her tilmorgen grrrrr.
Ringede til dyrlæge fik en god snak om det og han sagde det var kennel hoste GRRRRRRRR.
Hvor har hun så fået det fra ?????? Tja hun har været i Vallensbæk til agility konkurrence, hun har været på NOA gård til træning og i weekenden var hun i Odense til agility konkurrence. Ellers har Aya incl de andre hunde ikke været andre steder........
Så må I ligge to og to sammen. Jeg er ihvertfald en anelse sur, hvorfor tager folk til konkurrence hvis deres hunde er syge, eller måske kun har hostet lidt.... Nu er Aya ikke den der snakker med andre hunde, og hun drikker ikke af andres vandskåle.
Nå men det er jo også at jeg har en Woogi som er gravid, og jeg har altid sagt at jeg prioriterede mine tæver incl. hvalpe mest, men denne gang har jeg svigtet mig selv og fået kennel hoste som tak...... Jeg ved godt at det ikke er så slemt, men alligevel, når man selv passer på sin hund, så er det død irriterende at få sådan noget med hjem. Nå men jeg kan jo så blive hjemme med mine hunde de næste 3 uger. Synd for Marianne der skulle have løbet med Aya i vilhelmsborg. Jeg har nu skilt mine hunde af, hvilke jeg aldrig gør normalt, ved ikke om det hjælper, kan jo kun håbe. Jeg vil nu overveje om jeg/ mine andre hunde, helt skal blive væk fra alt indtil Woogi hvalpe er flyttet hjemmefra. Det er jo også det jeg plejer at gøre. Håber bare at andre ikke er smittet, og ihvertfald ikke Woogi.

søndag den 6. marts 2011

En dejlig søndag

I dag var vejret rigtig godt, og Johanna hentede mig og hundene, derefter kørte vi til Solrød strand, nej hvor lækkert. Vi havde i alt 8 hunde med. Border collien Spooky, Groenendael Viva og Sheltierne Ronja, Woogi, Trouble, Chip, Carson og Luna. Der var mange folk der kiggede efter os, 2 mennesker og 8 hunde, tja vi kunne jo have haft flere med :-)
Jeg prøver at holde styr på 8 hunde mens Johanna tager billede.
Her ligger/sidder 8 hunde. Nogen blev siddende andre var ved at gå, tja hold lige styr på dem alle :-) En rigtig god tur, havde også en træt Woogi og Ronja, mens Chip og Viva lige skulle race af ude i haven inden de faldt om her hjemme :-)
Aya er også kommet hjem til mig, hun har jo været med Marianne i Odense og i dag blev det da til en flot 6 plads i agility åben :-) Dazzler, Dweet og Zippo har alle løbet rigtig flot og har fået rigtig mange gode placeringer. Tillykke alle sammen.

Så høre jeg jo indimellem fra mine hvalpe og jeg får tilsendt billeder af dem, åhhhh hvor er det skønt. Herunder er det Dixie som er datter af Monty og Ronja, hun er ved at blive trænet op i agility og hun syntes det er rigtig sjovt :-)Så har jeg også lige fået et par billeder af Ozzy, som er efter Woogi og Carson, han ser bare total lækker ud :-) Han er iøvrigt også begyndt på agility og det er noget han syntes er rigtig sjovt.
Så har jeg lige modtaget billeder af Citizen, som er datter af Aya og Royal Duc, ihhh hvor hun altså ligner Aya :-) Hun skal snart ud i hendes første agility konkurrence, så jeg glæder mig til at høre resultaterne :-) Held og lykke:-)

Så er det snart slut på en fantastisk weekend. Som har stået på alle hundenes tegn :-)

lørdag den 5. marts 2011

De 4 hunde på tur

Så blev det weekend igen, skønt. Jeg brugte formiddagen på at prøve at ligge nyt trægulv inde i det ene værelse, men i gamle huse er væggende skæve, og jeg må nok erkende at jeg har brug for lidt hjælp øv øv øv.... Men ellers fik jeg vasket vinduer, gjort rent, og fik revet pinde sammen ude i haven. Hundene fik et kødben så jeg havde ro fra dem :-)
Hen på eftermiddagen gik vi så en tur, jeg havde besluttet mig at gå ind i skoven, har aldrig været der før, men kors hvor var det skønt.
Her et billede ned over søen.
Viva står og overvejer om vi skal den vej, eller en anden vej.
Woogi finder søvejen :-)
Og Chip har det store overblik, man er jo ikke han hund for ingenting :-)
Så måtte pigerne også op og se hvad Chip kiggede efter. De er bare så søde.
Og til dem som kan tælle, tja så mangler der jo en hund, nemlig Aya, hun tog i går med Marianne hjem, de skulle til Odense og løbe DcH agility konkurrence. Og meldingerne fra dem i dag er, at Aya og Marianne har det dejligt, de er dygtige og har fået nogen disk :-)