mandag den 28. maj 2018

Sheltie klubbens udstilling i Sorø

Så kom weekenden hvor vi skulle på udstilling/rally i Sorø ved shetland sheepdog klubben.
Når jeg siger vi, så betyder det Maiken og Leila kom her over fredag, hvor vi rigtig skulle hygge. Lørdag stod dagen på at ordne Lamu, Tweety, Zoomi, Izmoo, og Karlo. 
Søndag morgen kørte vi afsted til Sorø. Hvor Gitte med Iggie stod og ventede på os. Iggie skulle også udstille. 
Vi slog telt op ved rally ringen, og gik derefter over til udstillingsringen.
Dommeren i udstilling var Carsten Birk DK
Hvalpeklassen  
Iggie - Foula´s Rising Star
meget harmonisk bygget, prima udtryk med mørke øjne, meget velbårne øre, godt forhold næse skalle parti, stærk ryg velbårne hale, veludviklet front, godt hvælvet ribben, prima vinkler og bensammer, god pels og farve, meget effektive bevægelser, godt temp.
SL og bedste han hvalp, og bedste hvalp på dagenNæste hund i ringen var 
Karlo - Foula´s Mystery Of Life
Mellem klassen/han
god størrelse, godt kønspræg, god bredde på skalle og fylde i næsepartiet, velbårne øre, stærk underkæbe, god hals og overline, velbåret hale, tilsrækkeligt vinklet fremme, god pelsstruktur og farve, bevæger sig med god skridtlængde godt temp
Excellent med CK bedste han mellem. 

Sidste hund i udstilling var 
Izmoo - Foula´s Mystery Of The Dark
Mellem klasse/tæve
god størrelse, kunne vise mere selvsikkerhed i ringen, velskåret hoved passende bredde på skalle, gode mørke øjne, udm hals veltilbagelagte skuldre kunne være kortere i sit lændeparti, godt hvælvet ribben stærke benstammer gode vinkler, god pels, meget effektive bevæglser,
Excellent, nr 2 i mellem klassenIzmoo viste helt tydelig at hun ikke gad det udstilling. Og mit mål med hende var at hun kunne skifte hendes very good ud med en excellent, og det fik hun, Så derfor kommer denne lille tungerækkende hund ikke på udstilling mere, Det her billede viser hendes tanke om det. :-) :-)

3 skønne hvalpe efter endt udstilling. 
Karlo, Iggie og Izmoo

Og om ikke også Magni kom på besøg, her sidder han sammen med bror Iggie

2 glade hvalpe 

Smukke Foula´s A Star Is Born -Magni

Sidst men ikke mindst skulle Zoomi op til rally prøve. Ikke at jeg så, så meget rally, men lidt fik jeg set og tænkte hold da op folk går langsomt, gad vide om hundene har det varmt. 
Men Zoomi er Zoomi, og det skal ikke gå langsomt. Og han var som en spændt bue, han havde lidt travlt også med at hoppe og gø. Han kunne næsten ikke være inde i sine lille krop. Han er og bliver den bedste lille blå hund. 
Zoomi blev nr 6 og fik 92 point. i ekspert klassen
Foula´s Promise Me This - Zoomi
Aka hoppebold

Dommeren Anita overrækker vores bog og point :-)

Lækkert siger Zoomi, der sidder skønne Karma ved siden af mig, man kan jo ligeså godt udnytte at der sidder en lækker dame ved siden af sig, tænker dog ikke Karma tænker det samme :-)

Tak for en skøn og varm weekend til Maiken og Leila, og især til Maiken, som egentlig ikke skulle noget, men som kom og hjalp til med at ordne hundene, løbe mellem ringene med den ene eller anden hund. Det gjorde det hele meget nemmere for mig. Tak. Og hvor er jeg glad for at Laila og Gitte ville udstille deres skønne hunde, og tillykke med deres flotte kritik og præmiering især når vi alle ved at ingen af mine hvalpe er udstillingshunde. Det hele var et super godt arrangement af sheltie klubben, dejligt at man kan kombinere udstilling og rally. Så vi alle ser begge sider af vores skønne race.

Ingen kommentarer: