tirsdag den 8. maj 2018

En skøn weekend i Løgumkloster

Endelig kom den weekend mange af os ser frem til.
Nemlig Løgumkloster DcH hold stævne. 
Skønne, dejlige og altid glade mennesker, 
Et meget fint fungerende køkken, med så meget lækkert mad, ude på banerne, dygtige hjælper, søde indsender der altid var parat til at flytte rundt på mig og hundene. Og det med et smil. Og til info om morgen kom den bedste nyhed, nemlig at Løgumkloster ikke ønskede at bruge 15 sek reglen. Det er en regel hvor man har 15 sek til at starte hunden i, ellers starter tiden bare. Den blev brugt oppe i Vilhelmsborg, og jeg syntes det stressede en. Især når dommerne fløjtede inden man kom ind på banen, dvs så havde man 15 sek til at tage snor af, sætte hunden der hvor den skulle være og stille sig ud og være klar. Men heldigvis blev det ikke brugt, og det skal I have stor tak for. Og ikke mindst skønne deltager, gamle venner, nye venner. dejlig atmosfære. 
Tak Løgumkloster DcH
Nå ja også var der også nogen skønne folk, som sidder ved sidelinien og tager billeder af vores hunde. I er fantastiske, Her er et par af dem taget af Jens Dixen Majdahl og Wickie Majdahl. Tusinde tak. 
Zoomi i action


Uha i slalom

Tweety i slalom

Jeg løb med Uha, Izmoo og Zoomi, alle 3 hunde har løbet så godt, er rigtig glad for dem alle. Syntes Izmoo rykker gang på gang, og hun bliver mere og mere fræk, om søndagen fik hun fat i min arm, efter endt løb og det resulterede i et blåt mærke. 
Uha og jeg havde nogen gode løb, nogen misforståelser, så Maiken fik lov til at låne hende i et enkelt løb om søndagen, og sikken en fest de havde. Er sikker på at selv om det var solskin og varmt, så fik dommeren også varmen med at række hånden op hele tiden :-) 
Zoomi løb super godt, hele tiden lige ved og næsten, men hold nu op jeg er glad for ham. Han rykker også, men det resultere også i nogen misforståelser forskellige steder. 

Vi kørte der over om fredagen. Jeg kørte med Marianne og Bent. 9 hunde i bilen og 3 voksne mennesker, ihhh  hvor er Bent god til at pakke. Vi skulle alle bo i en hytte ved klosterhallerne, Jeg skulle bo sammen med Maiken, Tweety og Lamu. 
Maiken var kommet i forvejen og havde sat hegn op i haven, så hundene kunne gå løse. Det nød de.
Zoomi og Tweety

Lamu ser op til Livi

Tweety uden ben

Naboen var Bent og Marianne, her går Dazzler ude i deres indhegning

Zoomi har styr på det hele

Waboo og Lamu havde en fest

Tænker de næste gang ønsker et større græsstykke Maiken. 

Fik også lige taget et billede af Divi og Waboo, begge kommer fra kenne Of Dark Brightness i Holland. Tak for lån af hende Karina. 
 I løbet af weekenden tikkede der også resultater ind fra andre Foula hunde. Dream fik en DM udtagelse, Spencer løb for første gang og fik en flot 2 plads og Tobee var lige ved og næsten. Og i Sverige har Betty løbet, det bare godt ud. Hvor er jeg glad for jeres beskeder, tusinde tak og kæmpe stort tillykke alle sammen. 


Ingen kommentarer: