søndag den 3. december 2017

Star kuld 3 uger, Waboo og D kuld 9 år.

Pyyyyy tiden flyver og denne weekend ekstra hurtig. 
Hvalpene er 3 uger, de har fået ormekur, klippet negle, prøvet at få rigtig mad osv. 
Tæven

Han 1

Han 2

Han 3

Han 4

Nå men der kom også en ny hund i familien. Nemlig All Shook Up Of Dark Brightness aka Waboo
Hun er en længe ventet hvalp, jeg har været skrevet op længe hos Angel, som også i tidens morgen har lavet Aya, Waboo har noget i familien som kan trækkes tilbage til Aya, så en drømme hund. Nå men på grund af de Danske regler om at indføre hunde til DK, måtte jeg tage flyveren til Amsterdam for at hente Waboo. Det startede ikke så godt, flyvet var forsinket pga vejret i Amsterdam GISP
Men vi kom da afsted, heldigvis havde jeg tid nok dernede til at ikke skulle stresse. 
Jeg mødtes med Angel og Waboo, og nååå hvor var hun upåvirket af omgivelserne, og lufthavnen der nede er temmelig stor, Waboo logrede hele tiden med halen og gik så fint med rundt, og det imellem mennesker, kuffeter, og børn, samt diverse køretøjer.
Efter indtjek, sad vi og ventede på flyet. Waboo lagde sig til at sove, og skulle vækkes inden vi skulle på flyet. Jeg fløj med SAS og de to gange jeg har været afsted med hunde, kan jeg kun sige super service, Også denne gang fik jeg sæderne ved siden af mig for mig selv, så Waboo og jeg kunne brede os :-)
Her sidder hun i toget 
Hjemme i DK skulle vi så med toget til Ringsted, og her gik det så galt. Nogen havde åbenbart glemt en kuffert i et tog i Ringsted så alt stod stille i som stille. Vi blev kostet rundt på diverse perroner, og blev over 1 time forsinket hmmmm Men igen var den mest cool hund jeg havde med, hun skulle snakke med samtlige mennesker, og kiggede på toge, og tja syntes det hele var en fest. 
Endelig med toget mod Ringsted og blev afhentet af Bent i Ringsted, så sidste del af turen foregik i bil :-) 

Hjemme mødte hun de andre hunde og kattene og også her tog hun det hele i stiv pote. Sej lille pige. 
En god nat søvn, og hun har været klar på livet, har leget med Izmoo og Zoomi, set de små hvalpe og mødt begge katte. Alt i alt en super pige, som jeg glæder mig til at lære. 

Dagen i dag byder også på fødselsdag, Dazzler, Dweety, Dixie og Dreamy bliver 9 år. Kæmpe stort tillykke. 

Ingen kommentarer: