tirsdag den 20. juni 2017

Nykøbing Rørvig DcH og opdatering om VM

Sikke en weekend. I Danmark var der landsholds samling for agility hundene, og jeg fik en dejlig opringning fra Susanne Prier at Dweet atter er udtaget til NM ogVM :-) Kæmpe stort tillykke Susanne. 
Foula´s Dark Dweet Of Monty er efter Rollif´s Daisy og Toven The Full Monty. 

 Og fra Sverige kom atter en god nyhed, nemlig et Woogi/Carson barnebarn er også med til NM, EO og VM. Stort tillykke Camilla og Vickan Flachsbinder med jeres opdræt. Og kæmpe stort tillykke til Dorota Anglart
Lykkelycka´s Clown ( Batman) er efter Foula´s Bi Nice (Lykke) og Eastflash Glamorous Blue Line

KÆMPE STORT TILLYKKE TIL BEGGE HUNDE OG DERES EJER, JEG SKAL NOK SIDDE OG KRYDSE FINGRE FOR JER :-)


Nå men ellers gik weekenden med en tur til Nykøbing Rørvig DcH, hvor jeg skulle sove i telt sammen med Maiken, Tweety og Lamu. Jeg havde selv Livi, Izmoo, Uha og Zoomi med. 
Fredag startede med mega blæsevejr, så det var lidt svært at sætte telt op, men det gik, og vi fik da sovet lidt :-) 
Lørdag fik vi taget et par billeder af hundene
Zoomi, Tweety, Izmoo, Lamu og Uha
Selv løbene om lørdagen gik fint, Zoomi fik en 3 plads i åben klasse dog med fejl, men begge hunde løb så godt, Maiken løb med Uha i klasse løbene, og de misforstod hinanden lidt. :-) Men super sjovt at se dem løbe sammen. 
Zoomi og Tweety


Søndag kom Sanne og Tobee, nej hvor var det dejligt at se de 3 blå brødre løbe i samme klasse. Og at se dem have samme problem, selv om de træner vidt forskelligt, så er der mange adfærd der går igen i dem. Men jeg er nu også stolt af at se Uha hvalpe vokse med opgaven, de bliver alle bedre og bedre for hver konkurrence. 
Tak til både Sanne og Maiken for at tage helt op til Nykøbing Rørvig for at løbe med jeres skønne hunde. 
Tweety, Zoomi og Tobee

Uha valgte søndag at løbe fejlfri i ag 2 og sp åben, og Zoomi blev nr 3 i ag åben. Seje hunde. 
Tak til Gitte for pasning af Carson, det gør det lidt nemmere at være afsted uden ham. Nu står den på sommerferie for mine hunde, Og så må vi se hvornår Uha vælger at gå i løbetid.
God ferie til jer alle.

Ingen kommentarer: