fredag den 27. november 2015

Woogi første kuld, og ingen hvalpe i Uha

Den 25 november blev Woogis første kuld 6 år gammel, hold da op hvor tiden løber, Duchesse, Etta, Lykke og Ozzy, har det super godt hos deres ejer, og jeg er så heldig at jeg høre fra dem hele tiden:-) Det kan gør enhver opdrætter glad.
Samtidig med ventede jeg på at Uha skulle få sine hvalpe, dagene gik, og der skete ikke noget. Jeg må nu også erkende at jeg ikke er helt sikker på at jeg har haft alle de tegn, som jeg plejer at have, men Uha er ikke normal, så man ved aldrig med hende, Uha tog på, også i den grad at alle der så hende ville sige at der var hvalpe i hende. 
Men som dagene blev til, blev jeg mere nervøs, for hvis der nu enten var en eller de var døde, så ville det gå ud over Uha. Så vi tog til Faxe dyrehospital. Der fik vi en super service, Det var første gang Uha var der, men hun blev behandlet som en dronning, ej hvor var det bare skønt. 
Uha blev scannet, og jeg skal love for vi så alt i Uha, bare ikke hvalpe, derefter blev hun røgtenfotograferet, og igen ikke tegn på hvalpe. 
Mega trist, men der var ikke noget med Uha, ingen døde hvalpe, ingen hvalp der sad fast, ingen kejsersnit. 
Nu kun en Uha der skal smide nogen kilo, og i form igen. 
Det er mega surt at skulle kontakte kommende købere, og fortælle dem at der ikke er nogen hvalpe, jeg føler virkelig med dem, nu har de gået og ventet så længe på hvalp, også er der ikke nogen. 
Jeg selv syntes det er så træls, jeg har gjort alt klar, jeg selv var klar, Uha var klar. og nu står jeg tilbage med en fed hund :-(
Men livet går videre, og i dag har jeg haft fri, har fået fjernet alt, så huset ligner normal hus igen, Jeg har haft Uha og de andre på en laaaaaaang gåtur, og Uha har været så glad hele vejen rundt, og bare det at se hende, gjorde at jeg nu også blev super glad, jeg kan ikke dvæle ved at der ikke kom hvalpe, jeg kan ikke gøre for det, og jeg har slet ingen indflydelse på hvad der sker. Selvfølgelig er man da skuffet og ked af det. Men jeg har en Uha der er ok, og som ikke ligger frustreret over at hun ingen hvalpe har, eller at hun har fået kejsersnit. 
jeg ser frem igen, og selvfølgelig stopper jeg ikke som opdrætter pga dette, men jeg vil da lige trække vejret igen, og der kommer jo en løbetid igen :-)

Ingen kommentarer: