mandag den 16. februar 2015

Uha og Joy

Torsdag var Joy til dyrlæge han skulle kastereres, Lille pus blev afleveret, han var ikke særlig tilfreds, men han var i gode hænder .-) 
Her er han da jeg kom hjem, han var godt nok træt. 

længere nåede han ikke da han ville op og have noget mad,

Han faldt også i søvn her, og den ene gang med hovedet nede i madskålen. 

Brændeovnen blev tændt, og Joy blev lagt i bur, Peter sørgede for at ingen gjorde Joy noget, det var så sødt at se på. Peter lå længe og vogtede over Joy. Nu er Joy atter frisk igen, og den vilde jagt går rundt i huset .-)

Søndag tog jeg med Christina, Cocio og Oscar samt Uha og Zoomi til DcH konkurrence i Fakse. En fin ridehal, ved dyrlægerne i Faxe. 
Her ligger Zoomi og Oscar og hygger. 

Og jeg fik hilst på min nye lille passe hund, nemlig Yrsa, nååååå hvor er hun sød, en rigtig lille lækker py hund :-) :-) Er sikker på Zoomi glæder sig til en hel weekend sammen med hende :-)

Zoomi nød dagen, han hilste på mange søde og rare hunde, og desværre også nogen med lidt dårlig temperament, men han er nu ikke sådan at slå af pinden. Her møder han en stor greyhound. Og tror mig den var mega stor :-)


Zoomi og Fanta havde en fest, hold da op de to unghunde kan lege :-)

Og hovsa Uha vandt en pokal og Zoomi mente det var hans, så han gik stolt rundt med den i munden. 

Og se lige her 2 pokaler til Uha, hendes første pokaler :-) Seje lille hund. 

Uha har ikke trænet meget, for at sige det rigtig hun har siden hun blev parret ikke lavet noget, andet end holde sig i form, så i januar var vi ude og træne en gang inden vi tog til Højme DcH og løbe, og vi var også lige til træning i fredags, så man må nok sige at træning er ikke det hun laver mest af, og alligevel løber hun rigtig godt, der er selvfølgelig nogen ting hun ikke kan og ikke gør, feks tager hun ikke A, Balance, Vippe uden jeg siger det, og indimellem glemmer man, at man løber med en ny hund og ikke en gammel rutineret hund. 
Men hun fik en 2 og 3 plads samt en disk og en placering længere nede i rækken, men indtil videre tænker jeg ikke i resultater, DM udtagelser eller pinde, nej jeg skal have en fest med Uha, vi skal lære hinanden at kende, hun skal stole på mig, og jeg skal stole på hende. Så håber jeg på et tidspunkt at hun og jeg kan få samme forhold som jeg havde med Aya og Woogi :-)
Og mon ikke, det tager bare tid, og da jeg heller ikke vil træne hver dag, så går der nok et stykke tid, Her er videoen med Uha
Ingen kommentarer: