søndag den 22. februar 2015

Sikke en god fødselsdag.

Så blev det endelig min fødselsdag. Og en dejlig en af slagsen. jeg havde besøg af Vicky og Zoya og de gav mig denne fantastiske gave. Et rigtig flot billede at Zoya. Ihhhh hvor blev jeg glad. Det er super flot, og skal op og hænge på det helt rigtige sted :-) Tak Vicky og Zoya :-) 

Maiken kom også lige en tur forbi, der er jo ikke langt fra Silkeborg til Fuglebjerg:-) Og med sig havde hun selvfølgelig Tweety og Baloo. Tweety skulle vi lige klippe og ordne da han snart skal på udstilling. Og selvfølgelig skal vi have et billede af mor og sønner. Tweety ser lille ud, han er også mindre end Zoomi, men han er absolut fræk, så selv om der er næsten 2 kg forskel så er det Zoomi der hele tiden ligger nederst når de leger. 

Men de to brødre hygger sig rigtig meget. og brugte en del tid på at ligge på sækkepuden og bide i hinanden. 

Og vise tænder :-)

Og lave en bunke merle

Tweety har jo været vant til kat her, dog ikke Peter, men Peter elsker at lege med hunde, også selv om det er nye hunde der kommer, så de to fik trukket lidt i deres legetøj. 

Baloo er derimod ikke helt sikker på hvad en kat er, og han nærmest gik langs væggen. 

Peter derimod, tog det stille og rolig, og stressede absolut ikke op over et par andre hunde. her ligger han på sækkepuden med alle 4 ben i hver sin retning, total blottet, men han sover :-) 
Det er simpelthen en skøn kat jeg har fået mig. 

Er han ikke kær

Og når ja de kan alle 3 ligge tæt og slappe af. 

En god slutning på en lang dag. 2 hvalpe der endelig er gået omkuld
Tak for en rigtig god weekend alle sammen.

Ingen kommentarer: