mandag den 8. december 2014

Zoomi på skue for første gang

Søndag den 7 december blev hvalpene 3 mdr, og hvis man starter sin udstillings karriere, så kan man allerede det når man er 3 mdr. Og derfor blev Zoomi meldt til et DKK skue i Næstved. Skønt sted at lære sin nye hund udstilling på. 
Og som i kan se, så fik Zoomi sin første rosette. 
Zoomi fik sl og blev 1 vinder og gik dermed videre til den store ring som bedste baby. 
Zoomi kritik var: 3 mdr gammel, godt hoved og udtryk, flot øreansats, god pigmentering, velvinklet for og bag, pels af god struktur, korrekt ansat hale, bevæger sig frit og godt, dejligt temperament. Dommer var Mie Nørtoft. 

Men inden man skal på udstilling skal man også i bad, og det var Zoomi første bad. I badet sagde han knap så meget, men da han skulle blowes pyyyy så kom der lyd, og han var slet ikke tilfreds med at skulle være udstillings hund :-)

Men sommetider må man jo lide. 


Så flot bliver man når man har været hele møllen igennem. Zoomi inde i en hal for første gang. 

Zoomi havde taget sin nye ven Kito med, Kito er Jette nye hund også han var på udstilling for første gang, Begge hunde gjorde det så flot, Tak for god hygge Kito og Jette. 

Så er vi igang med udstilling, Zoomi gik i udstillingsnor for første gang, og tja det er helt sikkert noget han er født med, for han gik så flot. 

Oppe på bordet stod han i første omgang og kiggede på dommer skrivemaskine og hjælper, tror godt nok han hyggede sig. 

Dommeren pillede rundt på ham og han fandt sig i det hele. 
Da han så skulle sidst på dagen i den store ring med en masse andre racer, så gik det som det tit gør, nemlig at den dommer der dømmer, ikke er tid den slags hund man har, og vi blev vinket hurtigt ud, Men Zoomi tog det fuldstændig i stiv arm. Seje lille fyr. 
Det var en rigtig hyggelig dag, Anni var der med moster Hilma, Zoomi syntes hun var så sød. Helle og Sabrine var der med Empsy og skal lige huske og sige tak for mad, det smagte så godt .-) 
Og et par små triks fik man også af Hans Iver, I alt en rigtig god dag, med masser af hygge. Glæder mig allerede til næste gang :-)

Ingen kommentarer: