lørdag den 22. november 2014

Foula´s Promise Me This (Zoomi)Så er beslutningen taget, og Foula´s Promise Me This også kald Zoomi, bliver hos mig

 

Og hvorfor nu et ?Tja, mange vil sige 3 ting til mig,,,,, Du kan ikke lide merle, det er en han, og den har en bred blis, alt sammen noget jeg har været imod

Men man har jo et standpunkt indtil man tager et nyt
. Jeg kunne aldrig drømme om at lave et kuld hvalpe, hvis det ikke var fordi jeg selv kunne tænke mig at beholde en selv. Dog vil jeg jo helst have tæver. Men da mine tæver har valgt kun at lave hanner eller flest hanner, så er det jo svært at beholde en tæve :-)Men nu blev det anderledes. Og jeg vil med FED sige at det var absolut ikke fordi jeg ikke kunne komme af med ham, jeg har valgt at sige nej til flere. Så den må I alle god mane i jorden.....
Og i øvrigt så er der kun en der bestemmer og det er mig selv :-)


 Men i sammenråd med Johanna valgte jeg at han skulle blive. Og ja han er merle, han er en han og han har en stor blis, men han er lækker, sød, rar og rigtig sjov, for ikke at nævne smuk med masser af pels. :-)
Han passer fint ind her, han nyder de andre hunde og katten. 
Og jo jeg har jo han hund gående her i forvejen, nemlig Carson, så jeg ved godt hvordan det er. 


Ja jeg har en del unge hunde, men har altså også nogen meget gamle hunde, så på et tidspunkt sker der jo en form for generations skifte, sådan er det altid. 
Han leger vildt meget med Uha og Ronja, De to groenendael interessere ham ikke, og katten Joy er han også lidt ligeglad med. Han er lukket sammen med Ronja når jeg er på arbejde, og de to nyder helt klart hinanden. 
Han var den der blev født først, han var den vi (Maiken og jeg) kæmpede med at få ud, han har selvfølgelig en ekstra plads inde i mit hjerte. Så valget var ikke så svært :-) 
Og om han bliver "en" avlshund, agilityhund, eller andet, det er fuldstændig ligemeget, han er og bliver min lille fyr, Og ingen ved hvad tiden vil bringe, så også her,  hallo han er 11 uger gammel, og alt kan ske fremover. 
Jeg nyder ham som han er, og er sikker på dem som kender mig, også vil nyde ham som han er :-) Ingen kommentarer: