søndag den 2. juni 2013

Neumünster 2013

For lang tid siden spurgte Ina mig om jeg ikke ville med på udstilling i Neumünster i Tyskland, tja jo, nej, måske og dog hvorfor ikke. Så jeg meldte både Woogi og Uha til. Og det har jeg da overhovedet ikke fortrudt. 
Lørdag morgen eller nat ringede vækuret kl. 0245 hundene skulle luftes og Ina/Frigg kom kl 0330. Afsted det gik mod Slagelse hvor vi skulle mødes med Felicia og flere border collie udstiller. Vi skulle følges af.
En køretur på små 31/2 time, så afsted det gik. Da vi nåede sønderjylland, skulle vi lige på toilet, vi tog en af de store p pladser med tank og spise sted, men intet var åben og vi kunne ikke komme på toilet så vi måtte hoppe i bilen og flyve til næste p plads, hvor vi så der kunne komme på toilet, Resten af turen til Tyskland gik som smurt, der var jo ikke megen trafik :-)
Inde i hallen fik vi lavet en lille Dansker lejer, hvor er det dejligt at være sammen med så mange flinke mennesker som man ikke kender, men som bare tager en med ind i gruppen, TAK alle sammen. Uha skulle udstilles i junior klassen, og hun er en drøm at gå med. Og dommeren kunne også lide Uha, så vi gik hen og vandt junior klassen, blev dermed Jugend Sieger med Cert :-)

Se lige en dejlig hund.

Stå

Hvor er hun dygtig :-)

Og smuk


Endnu mere smuk :-)

Og vinder af det hele, Bedst i racen og en meget glad og forvirret mig :-)

Ina og Uha tager en slapper inden vi skal ind i den store ring. 

Vi skulle 2 gange ind i den store ring. Først som bedste junior. Og om ikke vi blev valgt ud blandt de sidste 5          
 Og blev dog ikke placeret, så skulle vi ind igen og denne gang som bedst i gruppe 1, her blev vi atter udtaget dog denne gang som de sidste 8 der kom ind, og man placere 3 hunde i Tyskland og her blev vi ikke placeret, men sejt af lille Uha som også i den grad var træt, men hun blev ved med at stå og gå pænt :-) Hun er en drøm at gå med.
Woogi var oppe i åbenklasse, og dommeren syntes ikke helt om Woogi, så hun fik en very good, og blev dog placeret som nr. 3 tæve. 

Woogi er ikke helt til udstilling, hun syntes det er lidt kedelig. 

Uha med hendes præmier, 3 rosetter, 2 pokaler og 2 flasker rødvin Dygtige Pige

Ser det ikke godt ud. 

Woogi og hendes rosette :-)
Efter vi havde pakket sammen, kom den Svenske dommer hen for at snakke med Uha og mig, hun var stadigvæk helt vild med hende, og sagde at jeg skulle fortsætte med at udstille denne fantastiske hund. Er I gale jeg var glad :-) :-) :-)
Vi tog alle ind på Mc D og fik noget mad inden turen atter gik mod Danmark. Turen gik jo rigtig godt især når man har gode resultater med hjem. Ina og Frigg fik en very good, dommeren var ikke helt til den type hund, og sådan er det jo med udstilling. Men en ting er helt sikker at både Woogi og Frigg er de bedste hunde alligevel. Vi var hjemme i Fuglebjerg kl 2130.
Super dejligt dag, og tusinde tak til alle dem som jeg har været sammen med :-)

1 kommentar:

Hanne sagde ...

Tillykke til dine smukke piger..;o))