fredag den 1. juni 2012

Pinsen 2012

Så kom pinsen, hvor der skulle ske en masse ting. Sheltie klubben havde arrangeret en dobbelt udstilling samt et seminar med en Engelsk dommer og en Amerikansk dommer. Alt dette måtte vi jo til :-) Fredag aften kom Mette med Upsi samt Helle med Dream, de skulle udstille de to fyre, samt hygge med os alle her over på sjælland. Upsi og Dream har ikke været så tæt på en kat før, men Nonno lærte dem at katte er de skønneste legeonkler :-)
Her er det Upsi og Dream der leger med Nonno
 Dream mener det er et mærkeligt sted denne Nonno sidder :-)
 Så kom vi til lørdag, første dag i udstillings ringen. Det var den Amerikanske dommer der skulle dømme, og han startede med Mia (Woogi/Chip) hun fik SL og blev bedste baby :-) :-)

 Så var det Upsi (Woogi/Carson) tur, tja og lige fra der af glemte dommeren at der også var røde bånd, Upsi samt rigtig mange fik en Very Good. Hvilke også er helt ok, men Excellent er jo nu engang bedre. Men Upsi fik en rigtig god kritik og det er sådan set den man skal kigge på :-) Her er det Johanna der udstiller ham :-)

 Der var også rally, og jeg nåede lige at tage et par billeder af Etta (Woogi/Carson) og Kirsten. De stillede op i ekspert klassen og fik 94 point, et sølle point fra et cert :-(

 Lykke (Woogi/Carson) var taget hele den lange tur fra Sverige med sin familie til Danmark for at møde sin tidligere familie igen, hvor var det skønt at se Lykke, jeg har ikke set hende siden hun flyttede til Sverige som 8 uger :-) En stor tak til familien som tog den lange tur til Danmar. Lykke fik også en Very Good, men en super kritik, desuden stillede Victoria hende op i barn og hund, og om de ikke vandt deres klasse :-)
 Så var det Woogi (Ronja/Monty) tur i ringen, tja vi fortsatte stilen med Very Good, super flot kritik :-) Og hun er nu sød sammen med Johanna.

 Alt imens Woogi var i udstilling så gik jeg ind i rally ringen med Viva i øvet klasse. Viva fik ikke megen tid til opvarmning, men gik ind og var så sød, at hun fik 95 point og blev 2 vinder. Så nu kan Viva kalde sig Rally Øvet Mester :-)
Da Johanna var færdig med Woogi, fik jeg lige en anden snor på hende, og wupti ind i ringen ved rally og wupti 89 point og nu Rally Øvet Mester. Dygtig Woogi :-)
Johanna var også inde med Trouble og han bestod med lidt over 70 point, Trouble kunne høre mig, og tja han ville heller ud og have det sjovt :-)
Om aften havde vi lavet en aftale med Kirsten om at vi alle mødtes ude hos hende. Det var Victoria, Camillia og mand samt Lykke og Schnautzeren Kelly. Helle med Dream, Mette med Upsi, Johanna med Trouble, Chip, Mia, Luna og Erik Ussing border collie hvalpe 3 stk. Kirsten havde Etta og Border Collien Anton. Jeg selv havde taget Groenendael Aya og Viva med samt Woogi, Så der var liv og glade dage :-)
Her er det Anton, Kelly og Aya
 Aya, Viva og Woogi måtte lige en tur ned i Kirsten sø :-) Nu havde Woogi jo været på  udstilling, så nu måtte hun gerne gøre sig beskidt igen :-)
 En hel masse hunde nede i søen og rundt om søen .-)
 Så lige et fælles familie billede. Fra venstre på stolen Etta, Lykke, Woogi, Trouble, Chip, Mia, Dream og Upsi, og ja bagerst ligger Johanna og Mette og prøver at holde styr på hele banden :-)
Det var en rigtig hyggelig aften, tusinde tak til Kirsten og Gert for at huse os, og for al den fine og gode mad. Det var dejligt at se at alle hunde kunne sammen. Vi blev dog enig om at det var ikke 10 Schnautzer eller belgier vi ville lukke ud samme, som vi gjorde det med sheltierne og de andre :-)
Søndag drog vi atter til Sorø og denne gang var det Dream der skulle udstilles, jeg har desværre ingen billede af ham lige nu, men det kommer vel. Jeg gik ind med ham for Helle, og han var rigtig sød, han gjorde hvad han fik besked på og han lignede en million, men desværre løb han også ind i en Very Good, men atter en super flot kritik :-)
Efter udstilling pakkede vi alt sammen, og drog til Ringsted hvor Johanna havde booked en time i agility hallen, super at se Dream og Upsi løbe agility, vi har jo kun hørt fra dem hvad de kunne. :-)
Derefter tog de trætte hjem til jylland :-) Dejlig weekend.

Mandag tog vi så for sidste gang til Sorø nu skulle vi til seminar, hvor de to dommer fortalte om racen oprindelse osv, et rigtig godt foredrag, hvor vi fik meget med hjem :-) Og især sjovt at se de Amerikansk hunde som vi kunne huske var på vores stamtavler.
En rigtig dejlig pinse med godt vejr, gode mennesker og skønne hunde, tak til jer alle for at have gjort denne pinse til en af mine de bedste i laaaaaaang tid :-)

1 kommentar:

camilla o skägglusarna sagde ...

Tack själv Pia och alla ni andra! Vilken härlig familj vi har i Danmark! Lykke o Kelly hälsar