søndag den 13. marts 2011

Viva og Aya

I dag fik de to sorte piger lov til at komme på tur med mig helt selv, uden de støjende sheltier, Vi nød hele turen, vi gik i ca 2 timer, og der var sol, fuglesang og bare rolig.Jeg fik taget gode billeder af de to piger, først fik jeg begge til at stå med forbenene på stammen, og efter et par billeder mente Viva at nu skulle hun undersøge skoven :-)
Indfanget igen, og sat af et andet sted, Aya ser bare så glad ud :-) ØHHHH Aya hvad kigger du efter ???
Nååå det var søen hun kiggede efter. Vi måtte lige se om vi kunne komme ned og se søen. Og her var igen en træstub som Aya kunne stå på og få det helt store overblik.

Og Viva, tja hun var på glat is :-) Hun skulle lige ud og kigge på søen :-)

Længere inde i skoven, fandt vi dette lille rislende vandløb. Flot ikke, og ærgeligt at I ikke kan høre lyden....
Og Viva kunne ikke andet end, at hun skulle ned og se hvorfor der kom sådan en lyd fra det vand der :-)
Hjemme efter 2 timer, fik sheltierne lov til at komme ud, og tja Woogi hun så kameraet og fandt bænken og mente at der også skulle tages billeder af hende.
Nå ja og når jeg nu skriver om Woogi, så har hun desværre fået kennel hoste, hun hoster dog og heldigvis ikke så meget :-)

Og til sidst så faldt Viva om her ved bænken, og som I kan se så er hun også beskidt, Aya og Viva legede det sidste stykke hjem, og når man selv kun vejer 13 kg og er oppe mod Aya på 25 kg, så vælter man let.
En meget træt Viva
En herlig slutning på en rigtig god weekend :-)

Ingen kommentarer: