søndag den 25. april 2010

Super dag for Kennel Foula´s opdræt

I går var vi i Albertslund til et stort DKK stævne, hvor der blev løbet agility på 3 baner. Jeg havde Aya med, men derud over var også Zippo, Breezy og Crazy repræsenteret. Jeg syntes i gør alle et stort stykke arbejde med jeres hunde, og jeg får en del god reklame på grund af jer, det vil jeg være jer evig taknemlig for.
Zippo blev Dansk Agility Champion et kæmpe stort tillykke til jer, han er ikke 3 år endnu hvad skal det dog ikke blive til :-)

Crazy og Ann-Jeanita deltog i de åbne klasse, her blev Crazy nr. 2 i agility åben, det var et rigtig flot løb I havde, I er bare så gode sammen. TILLYKKE.

Breezy og Christine løb i agility klasse 1 og det endda 2 gange da der var 2 gange klasse løb den dag. Og om Breezy ikke brillierede og vandt begge klasse, jeg syntes endda jeg hørte at hun i det ene løb var 8 sekunder hurtigere end nr. 2 Hold da op hvor er I bare gode. Dermed fik Breezy 2 gange en opryknings pind til næste klasse, så nu varer det ikke længe inden hun kan kalde sig klasse 2 hund :-)

Nå men Aya var jo også inde og løbe, hun skulle gerne rykke op i agility klasse 2 så der var lidt pres på. Men da jeg efterhånden arbejder bedst under pres, så tog vi os sammen og blev nr. 5 i agility klasse 1 men vi var fejlfrie og fik dermed vores sidste pind i agility klasse 1 og skal fremover løbe i agility klasse 2. De andre løb Aya var oppe i behøver jeg ikke skrive så meget om, hun blev disket i dem alle, men som vi siger der er gode disk og dårlige disk, det her var gode disk, så jeg var ret stolt af min hund.

Det var en meget laaaaaang da, og der var ikke helt styr på tingene, vi var der kl 0800 og jeg tror Bent og jeg løb klasse 2 løbene omkring kl 1800 og der må jeg nok sige at min hjerne er stået lidt af.

Udover at hunde fra mit opdræt var ude og løbe, så var 3 af dem som ikke er gamle nok endnu på besøg, det var Dazzler, Dweet og Etta. Hvor er det sjovt at se dem alle sammen, og jeg glæder mig rigtig meget til at jeg kan begynde at skrive om jeres resultater, jeg ved jo at den ene af de 3 snart kommer ud i konkurrencer.

Alt i alt en rigtig god og hyggelig dag, med masser af snak, og god agility.

1 kommentar:

camilla o skägglusarna sagde ...

Grattis till uppflyttningen! (säger man så i agilityvärlden?) Lykke mår toppen och glädjer oss varje dag! Hon är verkligen ett litet underverk! Tack för henne!
Mågott/ Camilla o Viktoria