søndag den 18. april 2010

Aya er nu Dansk Rally Champion

I dag tog vi til Brenderup DcH hvor Aya skulle op i rally. Puha der var nerver på, da Aya kun manglede et cert for at blive Dansk Rally Champion.
Billede her viser Aya stolt som hun er med sin flotte Champ pokal og 1 præmie pokalen.
Jeg var kun lige ankommet til Brenderup, da Sanne trak mig med hen til teltet og viste mig den store pokal som jeg skulle have når/hvis jeg og Aya blev Champ. Puha lagde det en vis præs på mig...
Nå men som dagen gik, og jeg syntes den gik laaaaangsom da jeg først skulle op ved 1400 tiden. Jeg var dog inde og spise, maden var trods alt rigtig god, men jeg tror ikke jeg nød den så meget.
Så blev det endelig min tur til at gå banegennemgang. Jeg var total tør i halsen. Sulle holdte Aya da vi selvfølgelig også havde fået start nr. 1 :-) Aya kiggede rigtig godt efter hvordan jeg gik rundt. Vores dommer stod henne ved ærespladsen og spurgte os om hvordan øvelsen her skulle tages enten i sit eller i dæk. Han sagde direkte hvad vil I her?????ingen svarede og så skyndte jeg mig at sige SIT, da det er Aya bedste øvelse og sådan blev det så :-)
Nå men jeg hentede Aya og jeg siger jer at jeg rystede og havde det rigtig skidt, men kender også Aya nok til at så bliver hun bare meget bedre. Og endnu engang skuffede hun mig ikke. Aya gik rigtig pænt, ok hvis jeg skal være ærlig så har jeg selv følt hun kunne gå bedre. Og mine3 skridt bakke med hunden er også set bedre for Aya vedkommende. Endelig færdig og som jeg kunne læse lidt på publikom så var det ikke helt dårlig det vi havde lavet. Jeg fik ro på Aya igen og vi gik ind på ærespladsen her skulle vi så sidde i 2 1/2 minut eller indtil hunden der går rundt derinde er færdig. Heldigvis var det Kim med Dundee der gik rundt derinde, og Dundee er Aya rigtig gode ven, så Aya sad pænt og kiggede. Pludselig hørte Aya nogen sheltier gø, puha hun fik lang hals og store øre, er det min mine sheltier tænkte Aya. Jeg måtte så sige at de nok skulle klare sig selv hvis hun bare blev siddenden. Og det gjorde Aya :-) Atter kunne jeg mærke på folk at det var vist gået helt ok.... Så var det kun vente tiden tilbage.
Endelig skedte det præmieoverrækkelsen gik igang. Og Aya blev sandelig nr 1 og hun fik 98 point og dermed det sidste cert og kan nu kalde sig for DANSK RALLY CHAMPION. Kors hvor var jeg glad for Aya. Vi fik en stor flot pokal for at blive champion og vi fik uddelt champange til dem som ville have. Jo Aya og jeg havde en rigtig god dag i Brenderup DcH.

Tusinde tak til Marianne og Bent samt deres hunde for den flotte Champion gave, I kan tro jeg er rigtig glad for den, og tak for jeres støtte idag, uden jer ved jeg ikke hvor jeg var gået hen af nervøsitet :-)

7 kommentarer:

Shenaja sagde ...

Super flot gået :o)), STORT tillykke herfra

Sanne sagde ...

Det hjalp jo at du så den pokal, lige fra morgenstunden. Du blev ekstra nervøs og det styrker jo dig og Aya. Stort tillykke med den fine titel.

Anni Pedersen sagde ...

Til lykke med det flotte resultat og den nye titel. Så er det i gang med championklassen :-)

kennelyake sagde ...

Hej Pia stor tillykke her fra til jer

Marianne sagde ...

Vi vidste jo at I kunne - dig og din dejlige Aya. :-) Endnu en gang tillykke fra Cirkus Blom

Ann Borreskov sagde ...

STORT TILLYKKE fra OZZY og hele familien fra silkeborg.....

Cléotte sagde ...

Congratulations Pia and Aya. I hope Citizen will be as good as her mother!