lørdag den 31. oktober 2009

Woogi skal have hvalpe

Så er det så vidt. Woogi er blevet parret med Rikadon Toven Bi All Means eller også kaldt Carson. Det har været menig hele tiden at Woogi skulle parres med Carson. Han er ekstra hentet til Danmark fra USA, Johanna og jeg mener at denne kombination er alletiders :-)

På de to billeder kan i se Carson og Woogi sammen, især billede 2 viser kærlighed mellem disse to lækre hunde :-)
I kan læse mere om Carson og Woogi inde på min hjemmeside www.kennelfoula.dk

Billede ovenover viser Woogi fra oven, jeg siger jer hun er ved at være tyk :-) Fødsel forventes i uge 48. Woogi plejer at have facon.
Billede ovenover viser Woogi på en sten i haven som hun elsker at hoppe op på, men det går nok ikke længe inde hun ikke kan det mere :-) Woogi tager rigtig meget på. og hun er også begyndt at blive tynget af graviliteten.
Jeg vil så småt begynde at skrive her hvad der sker med Woogi.5 kommentarer:

spilop1212 sagde ...

Uha spændende. Mon ikke de bliver solgt hurtigt alle hvalpene, du har jo ry for at levere gode agilityhvalpe :-)

Berit Bilde sagde ...

Sikke de klæder hinanden :-)
Den parring er du da gået meget stille med dørene med.....

Cool Design Shelties sagde ...

Hvor spændende....Hjertelig tillykke og held og lykke med den forestående fødsel. Desuden held og lykke med hvalpene som jeg glæder mig til at følge....det bliver rigtig spændende at følge dem, håber at se en masse super billeder af dem :o)

//Bente

Pia sagde ...

Hej alle, ja jeg har været temmelig tavs, skulle jo også først vide at der var noget i hende, og det skal jeg love for der er, det er ikke kun luft :-)Jeg glæder mig også helt vildt til de kommer og hvor mange der kommer :-) Og ja jeg skal nok komme af med dem :-)Der er jo kommet mange gode hvalpe her fra mig, så mon ikke det kommer igen :-)

Messi sagde ...

Det bliver jo spændende, glæder mig til at høre mere om det....