onsdag den 11. marts 2009

Woogi på kursus ved Sanne

Så kom dagen hvor Woogi og Tera skulle på ene time kursus oppe hos Sanne Ammizbøl. Både Tove og jeg glædede os som små børn, vi havde store forventninger, ikke at Sanne vidste det, men vores forventninger blev indfriet.
2 kanon gode timer og et kæmpe stort TAK til Sanne, både fra Tove og jeg :-)

Woogi skulle træne agility og Tera havde nok at gøre med jagt træning ;-)
Woogi startede med tunnel og spring fremad, Åh Sanne er hård, Woogi må ikke kigge på mig, ved I hvad hun elsker mig da så meget at hun skal kigge på mig, men nej, Woogi fik nu hurtig fat at hun bare skulle løbe fremad og det i en vis fart ;-)
Senere skulle vi træne slalom, Sanne har en slalom hvor pindene kan ligges næsten ned, Woogi skulle løbe igennem og jeg skulle bare følge med, da jeg havde snor på hende. Komandoerne var slalom, hov og dygtig. Hov var når Woogi gik forkert og dygtig siger jo sig selv. Sanne havde på det tidspunkt fået en dåse katte mad frem, og lagt et låg, hvorpå hun ville ligge en klat mad til Woogi. Men men men, Woogi susede derhen, snuste til maden kiggede meget fornærmet på både Sanne og mig, og ville absolut ikke have det, da vi altså Sanne og jeg åbenbart er for tungnem, tog Woogi med sine fortænder den lille klat dåsemad og lagde den ude på sandet ;-) Den skulle ikke ligge på hendes låg, Fat det mennesker ;-) ;-) Vi grinede og måtte fortsætte med frikadeller og lever :-) Ja man er vel en sheltie ;-) Woogi klarede sig fint og vi skal derop igen om ca 2 uger, vi har fået lektier for, og det er fremad uden at kigge på mig, og slalom.

Woogi var så træt da vi kom hjem til Tove, at hun mente det eneste sted i fred og ro var oppe på en stol ;-)
Tera var igang med at lære kontakt, og bagefter gik de inde i et rum for sig selv her var de igang med at lære apport. Sidst på timen gik Tove og Sanne ud for at lære Tera at søge ud til siderne. Dette gik rigtig godt. Så Tera lektier til næste gang er at kunne appotere en fugl, og søge fra side til side ;-) Tera var også træt, så med det samme hun kom ind i bur i bilen faldt hun i søvn.

Men vel hjemme var hun ligesom over trætte børn, man ville ikke overgive sig, og træt næ nej, man kan irritere Kiwi og man kan kigge ud af vinduet og finde fugle, men til sidst faldt hun dog om :-)
Alt i alt en rigtig god eftermiddag oppe ved Sanne, og det har givet både Tove og mig et spark i r.... for at komme videre med vores hunde. Og til Sanne så husk jeg skal passe Tere i uge 20 så kan du låne hende ;-) :-)
Vi glæder os ihvertfald til næste lektion oppe ved Sanne....2 kommentarer:

Cool Design Shelties sagde ...

Ja, det er hårdt at være på kursus ;o)

//Bente

Kirsten og Jens sagde ...

Woogi er bare fantastisk!