fredag den 20. marts 2020

Funny kuld 18 mdr


I dag bliver dette sjove skønne kuld 18 mdr.
En dag mange agility folk venter på. En dag hvor dem, der skal løbe agility må starte stævne. 
Jeg tænker ikke det er nogen af os tænker på. Vi arbejder stille og rolig videre med de skønne hunde, og pludselig vil de dukke op på agility banerne rundt om i landet.

Lige pt er Danmark lukket ned pga Corona virus. Så ingen træning, ingen konkurrencer, ingen fælles træning, intet. Mange er ikke på arbejde. Det er iøvrigt meget mærkeligt at være på arbejde. Der er ingen mennesker, ingen biler, men meget affald. 
Nogen vil jo syntes verden er ved at gå under pga det, jeg har det fint med det hele, jeg er heller ikke den der træner i tide og utide, jeg har træning ca hver 14 dag med 2 af hundene. Men i denne tid slet ingen træning, 
Og dog, jeg har sat slalom, balance og et par spring op i haven, er begyndt at træne Zoola. Og ja jeg har tid. Og jeg lader hende bestemme tempoet. Hun er iøvrigt en fornøjelse at træne med.

Ud over at Danmark er lukket ned, og dermed grænserne er lukket, kommer jeg ikke op og se Zoomi hvalpe i Sverige inden de flytter til deres nye hjem.men heldig har man fb og der bliver langt mange videoer og billeder op af dem. Skøøønt.

Håber alle vil passe på sig selv og andre i denne tid. Og på et eller andet tidspunkt, mødes vi atter ude i agility verden og kan atter give krammer til højre og venstre.

Zoola 

Hippie


Doobi


DustyIngen kommentarer: