lørdag den 27. april 2019

En tur til Sverige og Zoomi hvalpe


Så gik turen til Sverige, ikke for at parre Izmoo, men for at Tweety kunne parre Tess. 
Pludselig gik det hele lidt hurtig, på vej hjem fra arbejde fik vi en besked om at Tess var klar til parring. Heldigvis har jeg en god chef, så jeg fik fri de næste dage. 
Og endnu mere heldig, så har jeg nogen gode venner Marianne og Bent, som sædvanlig tog sig af Livi, Uha og Izmoo. Tusinde tak, uden jer havde det ikke kunne lade sig gøre. 
Nå ja hotelværelse var bestilt til weekenden, men måtte lige laves om :-) Super service og vi fik en dejlig værelse med 2 badeværelser. 
Afsted det gik om morgen, vi så en elg :-) :-) 

Tweety skulle så besøge Tess en super lækker sort hvid tæve fra Mona Thorsen. kennel Nightrunner. 
Det blev til et par parringer, så nu må vi bare vente og se om der kommer små Tweets ud af det :-)

Vi havde 4 hunde med. Tweety, Lamu, Zoomi og Zoola. De 3 blå elsker at gå sammen.
Den ene dag var vi med Mona nede på hendes træningsplads, hvor vi alle løb lidt agility. Mona fik lov til at løbe med Tweety, Det er ikke så tit at man som opdrætter for lov til at arbejde med den hund som man parre med. 
Her er det Lamu der gerne vil ind og være med, mens Zoola ikke helt forstår hvorfor Lamu skriger sådan :-) Tak for en god træning.

Vores værelse var super fin. stor dobbelt seng, 2 badeværelser, 2 stole og 2 border:-) Masser af plads til 4 hunde og os.


Om aften fik Zoola og Lamu hygget i sengen, Lamu er rigtig sød ved Zoola. 
Vi skulle også lige have en lille frokost pause, Hundene nød at være med ude i det grønne. Og de fik også meget opmærksomhed. Men alle tog det i stiv pote. Lamu hygger


Zoola lære fra sin mor :-)


Mens de to blå drenge tænker, hvad laver tøserne ?
Og et lille familie foto fra vores gåtur om morgen
Lamu, Zoomi, Tweety og Zoola


Vi nåede ikke op og se Zoomi hvalpe, Da Zoola var lidt skidt om aften, og jeg vil ikke tage noget med ind til nyfødte hvalpe. 
Men jeg få mange dejlige billeder af de små. Skal helt sikkert op og se dem, inden de flytter. 
Her er det den først fødte tæve. Hvor hun dog ligner Zoomi


Her under er det Zoomi, De er meget ens. 

En dejlig tur i det Svenske vi havde fin vejr hele vejen, Vi kørte i sandstorm, men ellers dejlig tur. Hundene hyggede sig sammen, og Maiken og jeg havde mange grineture sammen. Nu skal vi alle bare krydse fingre for at der om 9 uger kommer små hvalpe, Det bliver meget spændende.


Ingen kommentarer: