tirsdag den 27. februar 2018

På tøsetur og i agility konkurrence

Fredag efter arbejde, kom Marianne og Hazel og hentede Zoomi, Uha, Izmoo, Waboo og jeg, mens Bent kom og hentede Livi, Livi og Bent skulle hygge hjemme hos resten af Bent og Marianne hunde. Marianne og jeg skulle til Vejle DcH til agility konkurrence, som dog foregik i Hedensted, Vi havde booket et BB. og sikke et hyggeligt sted, Det var fyldt med Islandske heste. Ikke at jeg er til heste, men søde var de nu. Waboo fandt ud af at de heste var jo egentlig også søde. 


En dejlig gåtur rundt om hesteriet. Fra venstre Waboo, Izmoo, Zoomi og Hazel. 
Uha var så heldig at Maiken syntes det var synd at Uha skulle være 2 hele dage i en kold hal, så hun hentede Uha, som indtog Maiken sofa fra Tweety og Lamu. 

Lørdag hjalp jeg Marianne som skulle løbe med Hazel for første gang. 
Og når jeg ikke luftede, varmede Hazel op og filmede hende, så hyggede Waboo og jeg os. Her sidder hun og ser agility

Søndag skulle jeg selv løbe med Izmoo, Zoomi og Uha, jeg har ikke gjort det nemt for mig selv i opstarts stævnerne, denne gang havde jeg fået en fiber i lægmusklen, og det var ikke særlig smart. 
Men de først løb gik det ok, men efterhånden som dagen gik, fik jeg mere og mere ondt, Men løb dog med hundene. 
Bedste resultater var at Zoomi fik en pind i agility og mangler nu kun en for at komme i klasse 2. Izmoo havde to ligeved og næsten løb, hun bliver bedre og bedre. Uha derimod er jo total pelsløs, og hold nu op hun frøs, hun havde 2 dækner på, og var pakket ind i 2 tæpper og alligevel frøs hun. Stakkels Uha. Uha løb godt, men er også som altid total fræk, og gør nogen ting, som ikke er så smart på en agility bane, nemlig at selv bestemme hvor man løber hen :-)
Det gode ved at være i jylland, er at når jeg skriver jeg er på disse kanter, så kommer flere af mine hvalpe på besøg. IHHHHH hvor er jeg glad.
Fra venstre Junior (Woogi/Chip) Uha, Fighter og Rico (Uha/Carson) Zoomi (Uha/Mason) Izmoo (Uha/Carson) og Tweety (Uha/Mason)

Rico, Zoomi, Izmoo og Tweety

Zoomi, Izmoo og Tweety

Upsi (Woogi/Carson), Siku og Junior (Woogi/Chip)

Upsi, Izmoo, Tweety, Zoomi, Siku og Junior

Tweety, Zoomi og Spencer ( Uha/Mason)


Tusinde tak alle sammen, for at komme og vise jeres skønne hunde, som jo er en del af mit liv. Vil lige sige at da Siku så mig, gik han fuldstændig i spåner, han sagde lyde og snurrede rund om sig selv og mig masser af gange, han ser mig en gang om året. Ihhhh hvor jeg elsker den lille fyr. 
I mens jeg susede rundt med de små, hyggede Marianne sig med Waboo. 
Tak til Bent for at passe Livi, og tak til Marianne for en fantastisk tur. 

Ingen kommentarer: