søndag den 14. januar 2018

Godt nytår og Star kuld er flyttet.

Så er Star kuldet flyttet. Der er ro her hjemme, eller hvad man nu kan kalde ro når man har Waboo :-) Heldigvis har Waboo ikke savnet de små, hun har måske syntes det var lidt kedelig med, at legetøjet blev fjernet. Men så er vi gået i gang med træning i stedet for, og det syntes hun er fedt. 

Waboo elsker de små

Waboo vil komme til at savne dem, for de leger meget sammen, de sover sammen,

Foula´s A Star Is Born bor hos Mette og hedder Magni

                                      

                                         Foula´s Rising Star bor hos Gitte og hedder Iggie

                                     

                                        Foula´s Smiley Star bor hos Maja og hedder Smiley


Foula´s Reach For The Stars bor hos Jette og hedder Rico 


Foula´s Star Fighter bor hos Gitte og hedder Fighter


Zoomi til træning nytårs aften

Izmoo

Lamu
Hverdagene er startet, Zoomi er startet til træning, og Waboo har online træning, Uha er ved at blive motioneret så hun kan komme i form igen. Og på et tidspunkt kommer hun også til at træne lidt. 
Waboo

Smukke smukke Zoomi

Waboo er alt hvad jeg vil have ved en belgier 

Bedste venner

Som så mange andre kan jeg også reflektere over 2017. Og alligevel har jeg det sådan, at det er slut, og et nyt år begynder. Dog er der hundemæssigt sket meget. I januar fløj jeg til Italien for at hente Lamu og i December fløj jeg til Holland for at hente Waboo. Uha fik et kuld som lige er  flyttet hjemmefra, Dette er Uha sidste kuld, Så må de unge hunde tage over. Uha vil fortsætte som agility hund.Og være hund uden at skulle tænke på, at hun ikke kan komme i konkurrence osv. Zoomi har været med til ISAC (sheltie vm) og her kom han i finalen, han løb så godt. Turen sammen med Maiken er fantastisk og glæder mig at se hvad vi finder på 2018. De næste planer med hvalpe er også på plads, Glæder mig helt vildt, nu må vi håbe at de kommende hvalpekøber også glæder sig, og at de har sat sig ind i hvordan det er at købe hund hos mig. Hvad det er for nogen hunde jeg har og har valgt at bruge, hvad de har af sundhed. At man har sat sig ind i at man ikke bare kan pege på en hvalp og sige det er den jeg vil have, men at de først bliver valgt ud til sidst. At jeg vil have besøg af kommende køber også inden hvalpene bliver født, så man kan snakke sammen, blive afklaret om det er det man ønsker osv. Jeg har mine krav, og dem er der ingen der kan rykke ved. Så er det altid op til købere om de vil gå med til dem. 
Kan alle have et godt nytår, glæder mig til et fantastisk 2018 med gode venner og nye venner.

Ingen kommentarer: