fredag den 7. oktober 2016

Betty og Izmoo15 uger

Så blev hvalpene 15 uger, og i morgen flytter Betty til Sverige. Hvor har det været en oplevelse at have 2 hvalpe, og også at lære Betty at kende, der er nok nogen der kommer til at savne hende. En hvis Izmoo og Pia :-( Men jeg ved jo at Betty vil få et super godt liv, med masser af  kærlighed. Glæder mig sådan til at følge hende fremover. 
I dag var vi ude og tage et far, mor og søskende billede, men de blev ikke så gode, ville heller nyde dem :-)

Betty, Uha og Carson

Frække Betty

Carson, Uha, Betty og Izmoo

Betty, Carson og Uha


Min far, siger Betty :-)

Smukke smukke Betty. 15 uger

Og Izmoo som fremover vil være den yngste i flokken :-)
Når alt det er sagt, har det været 14 dage med bekymringer. Vi var jo til DcH DM i Næstved, begge hvalpe var med i 2 dage, de hilste på en masse flinke hunde og mennesker. Pludselig søndag middag, fik jeg afvide at der var kennelhoste. 2 hunde der skulle have løbet, kom ikke til start da de havde kennelhoste. GISP GISP
Nå men nu var der ikke andet end at vente og se om Betty og Izmoo ville udvikle kennelhoste inden for de næste 14 dage, det galte jo om ikke at få det, da Betty skal flytte, og Sofia har små hvalpe liggende hjemme hos sig. Så vi krydsede alt hvad vi kunne. 
I mens tikkede sms ind om endnu et tilfælde, endnu et tilfælde og sådan fortsatte det. 
Uheligvis fik Anne Kew små 5 ugers hvalpe også kennelhoste. Pyyyyyy jeg holdt vejret, og onsdag var Betty ved dyrlæge for at få det sidste sundhedstjek, og heldigvis 7-9-13 er vi gået fri. 
Sommetider bliver jeg forarget over hvad folk gør. Og at man tager til DM velvidende at en hund i ens husstand har hostet, og dermed kunne have smittet dem der skal til DM. Syntes jeg er at spille hazzard med andre folks hunde, og alle ved at kennelhoste smitter, og især udsatte er ældre hunde og hvalpe, og til et DM har mange begge slags med. 
Er det så vigtig at løbe agility/DM så man er ligeglad med andre. Ja åbenbart. Håber at flere har dårlig smag i munden. 
Jeg slap heldigvis, men kan godt fortælle jer at jeg og Sofia har ikke haft det sjovt i disse uger. 
Vi kan alle sammen få kennelhoste, og tit sker der ikke andet end at de hoster lidt, Men igen har man hvalpe og ældre hunde er det ikke altid sjovt. Jeg ved også at man kan opsnappe det mange steder, især hvor hunde færdes. Men vi er flere der før har haft det, og holdt vores hunde hjemme fra diverse stævner. Især i min omgangs kreds, hvis en bliver smittet, er der mange der risikere det, da vi tit er sammen med vores hunde. 


Ingen kommentarer: