søndag den 4. september 2016

Hvalpene 10 uger

Så blev de små 10 uger gamle. hold nu op tiden flyver afsted. Betty bliver her jo indtil hun er rabicvaccineret. Hun er godt nok en sjov lille hund. 
Betty 10 uger

Der er så  meget gang i hende, hun elsker at være udenfor, og hun leger meget med Izmoo. Men hun har også sin egen vilje, vil hun ikke det jeg vil, så vil hun det ikke :-) Det kan vi så tage en lille snak om :.)

Izmoo er også en herlig lille væsen, hun elsker Zoomi og elsker at hænge i hans pels, den ene dag røg hun 3 meter med ham uden at hun rørte jorden, hun sad bare fast i hans krave :-) 

Izmoo elsker at komme med ud og gå, og på de lange ture, så har jeg en taske med som hun så tager op til flere hvil i, så de små ben ikke bliver slidt helt ned. 

Mor Uha, Izmoo og far Carson

Det bedste er også kattene, især Peter, han passer så godt på de små, her ligger han sammen med dem ude på terrassen. 

Snork, de kommer klart til at savne hinanden når Betty flytter. 
Men ellers får jeg også opdateringer fra de andre hvalpe, åhhhh elsker de små beskeder, de små videoer og de gode billeder jeg får fra dem. Hold nu op nogen gode hvalpekøbere jeg har her. Jeg takker så mange gang for alle de beskeder jeg får, og tro mig, jeg kan aldrig få for mange :-)
I næste uge kommer Madu på besøg, han skal passes her en lille uge, da familien skal på ferie, ihhhhh hvor jeg glæder mig til at se ham igen. og midt på måneden kommer Karlo og skal bo her en weekend dog sammen med Leila og Tristan, da de skal til rally prøver her over. Glæder mig så meget.
Og slutter september af med at skal se DM i DcH hvor et par af de voksne hvalpe har kvalificeret sig, så dem skal jeg selvfølgelig heppe på :-)

Ingen kommentarer: