mandag den 17. august 2015

Ferie og udstilling på Bornholm

Mona og jeg havde meldt til dobbelt udstilling på Bornholm. Vi havde begge lidt ferie, og vi skulle rigtig nyde ferien. 
For at komme til Bornholm bliver man jo nød til at sejle eller flyve, og jeg tror det ville være lidt bøvlet at skulle flyve med 4 hunde, så vi valgte at sejle, og jeg er absolut ikke tilhængere af at sejle, turen gik fint, dog ude midt på var der lidt bølger, men det var ingenting der over af i forhold til hjem af :-) Nå men både jeg og hundene klarede det så flot, det er fantastisk at kunne sidde med 4 hunde, et sted hvor der kommer en million mennesker og hunde, og ingen af vores siger noget. Det var der mange hunde der kunne lære noget af. 
Vi var også temmelig forarget da vi skulle hjem, der var nogen med grand danios (mega store hunde) de havde dem til at sidde på sæderne, helt ærlig, det er ikke så sær at hundefolk har et dårlig ry!!!!!!!!
 

Vi kørte afsted torsdag, og skulle bo hos Else privat. Så fredagen skulle bruges til at se Bornholm, jeg har aldrig været der før, så de små stakkels hunde, de fik gået noget :-)
Vi havde overhovedet ingen planer, torsdag morgen kørte vi afsted, tja bare for at køre !! Vi kom tilfældigt forbi Ekkodalen, og der lavede vi vores første stop. Her er det Uha, Zoomi og Fanta der trækker afsted med mig. 

Mona med Tuci fører an. 

Smukt.

Ved enhver ferie, skal der tages feriebilleder, stil jer op små hunde og smil ( ikke Uha :-) )
Tuci, Fanta, Uha og Zoomi i Ekkodalen.

Så kørte vi til Hammershus.

Smuk udsigt. 

Igen måtte hundene ud, og som I kan se så var det faktisk meget vindblæst på Bornholm.

Igen et opstillet billede :-)

Fanta og Tuci.

Zoomi blev pludselig lille i det store vindue 

Der var mega højt op. 

Så gik turen til Gudhjem, vi skulle ned og se karamelkompagniet. Og atter et billede af hundene
Zoomi, Fanta og Uha

Efterhånden blev hundene mere og mere trætte, Vi blev jo også nød til at have dem med overalt hvor, da det var for varmt i bilen. 
Her en efterhånden brugt Fanta

En brugt Uha og Tuci.

Som I kan se blæste det en del, og jeg fik taget dette billede med skumsprøjt og det hele. 

Næste stop blev Østerlars Kirke, der måtte hundene dog ikke komme med ind, så vi nøjes med at gå rundt om den :-)

Efter en lang dag, og efter vi havde spist, tog vi hundene med ud til stranden, hvor de fik lov til at løbe og lege, det syntes de var det bedste vi havde gjort for dem hele dagen. Også selv om de skulle på udstilling næste dag, så skulle de have lov til at være hund. Her går vi ned af en masse trapper. Mona, Zoomi og Tuci

De har en fest.

Fanta og Tuci

Et træ der er ved at komme ud over skrænten .

Tuci satte sine fodspor på Bornholm.


Vi boede hos Else, som havde en stor have, hvor hundene kunne gå rundt i. Else havde en Collie ved navnet Amore og hun nød at der var hunde på besøg, og alle vores syntes hun var en sød tæve, især de to hanner :-)
Her igen en mega træt Uha

Hygge i haven. 


Så til udstilling de næste to dage, Tuci blev bedst i racen begge dage, og var i den store ring begge dage, lørdag var hun i den store ring med Felicia, og er I gale det så godt ud. Felicia have et par timer inden prøvet at gå med Tuci, og Tuci syntes Felicia er det bedste i verden. Tak Felicia for at ville gå med Tuci. 

Søndag fik Felicia også lov til at gå med Uha, og uanset hvad dommeren sagde, så syntes jeg de to her er bare så gode sammen, og hold da op hvor jeg syntes at I gjorde det så godt, Jeg ved at Felicia elsker Uha og Uha elsker Felicia, så det kan være det ikke er sidste gang, man ser disse to på en udstilling. 

Zoomi fik very good begge dag, han var for grov, og de dommer var knap til det amerikanske, Fanta fik exc begge dage, henholdsvis nr 1 og 2 i klassen dog uden ck. Uha fik exc begge dage henholdsvis nr 2 og 3 i klassen og uden ck. Men alle hunde nød det, og de gik som om de aldrig havde lært andet. Jeg ved da heldigvis at jeg har de bedste hunde med hjem igen, og er sikker på at Marianne også ser det om Fanta :-)
Sidst på søndagen hvor vi var ved at pakke sammen, fandt Zoomi en plastik flaske som han legede med, mens vi pakkede eller gjorde vi. 

Næææ for sådan så det ud i en time, inden vi tog os helt sammen og fik tingene ud i bilen :-) Total trætte hunde og mennesker :-)

Selv en Fanta gik kold. 
Tusinde tak Mona for en rigtig dejlig tur, vi har oplevet en masse, og vi har de samme holdninger:-), men vi har haft en fed tur, og jeg gør det gerne igen, men vores skønne hunde, som alle kan sammen. Det er bare så fedt. 


Ingen kommentarer: