søndag den 24. februar 2013

konkurrence i Hedensted

Lørdag kl meget meget tidlig, kørte jeg ud til Susanne Prier, vi skulle med vores hunde Dweet, Spirit og Woogi i konkurrence i Hedensted, hvor DcH Vejle havde lånt en hal. Jeg havde Livi og Uha med, da de skulle med ud og prøve al den rummel med konkurrencer. 
Og det bedste ved at tage til jylland er at flere af mine hvalpekøber altid kommer med deres skønne hunde og besøger mig. 
Jeg er så glad for at de vil bruge noget af deres tid på det :-)
Her er det Maja´s Siku, en af Woogi sidste kuld hvalpe, han er bare så lækker, Siku er ham til venstre og Woogi til højre.

Smukke smukke fyr. 

Så kom Iben også forbi med Viva og Milan. IHHH hvor var det dejligt at se Viva igen, hun har fået pels er blevet "tyk"
Nej hun er blevet rigtig rigtig flot, det er et stort arbejde Iben har gjort med Viva :-)
Her er det Woogi og Viva i gensyns glæde. 

Men også Mette var der over og hun havde taget Upsi med, Upsi er fra Woogi 2 kuld hvalpe.
Her løber mor Woogi foran de to drenge Siku og Upsi.

Woogi og Upsi

Livi skulle også lige leget med Upsi

Haps siger Livi men Upsi er hurtiger end vinden :-)
Nå så til det, det hele handlede om. Nemlig agility. Woogi har trænet ca 4 gange inden så jeg havde ingen forventninger af hende. 
her er hendes ag åben løb
Vi løb fejlfri, dog med lidt store problemer omkring a bræt hvor hun gerne ville have det inden hun skulle og på balance hvor hun gerne ville have hoppet af. Men hun fik en DM udtagelse og blev nr 6.
I spring åben fik hun en væring før en tunnel, nok min skyld. Men er så stolt af den lille hund, som bare gjorde hvad jeg sagde :-) 
Så var der jo også Ozzy en hvalp fra Woogi første kuld, han løber også konkurrence og han fik en DM udtaglese i spring åben, han er en sej fyr. 
Her er hans løb


Ingen kommentarer: