mandag den 7. maj 2012

Roskilde

Så kom weekenden hvor vi skulle til Roskilde og løbe agility. Fredag eftermiddag kørte Jette og jeg til Roskilde for at sætte vores telt og bure op. Pyyyy sikken en bane der var lige gravet dræn og der var fyldt grus på, desuden var der rigtig mange små huller. Ikke et godt sted at være. 
Jette og jeg kørte hjem og var enig om at vi nok måtte komme lidt tidligt næste dag. Og lørdag morgen kl 8 stod vi der inde. UPS banerne var ved at blive flyttet, så nu skulle vi med alle vores hunde, ned og slå telt ned for at sætte det op 500 m længere væk GRRRRRR nå, men som dagen startede så fortsatte den, og jeg havde to hunde som løb som de ville, og jeg kunne slet ikke fokusere på noget. SKØNT.
Søndag en ny dag kom og vi havde alle taget vores gode humør med, og det endte også rigtig godt. Først så fik Mia besøg af bror Spot.
 Er han ikke smuk ham Spot :-)
 Spot og Mia.
 Woogi løb alle hendes løb,men da hun havde en fører med sig som indimellem lagde sig ned på græsset, så hun ikke fik det optimale ud af det. Synd for Woogi, skoene er blevet skrottet, så mon ikke det bliver bedre næste gang:-)
 Aya derimod løb rigtig godt søndag, hun rev en pind i spring klasse 3, men løb fejlfri i hold agility, Agility åben fik hun en 9 plads og fejlfri og i spring åben igen fejlfri. Så Aya hev lige to DM udtagelser med hjem.
Det er skønt at være opdrætter og ens hvalpe løber agility, søndag stor Marianne og Zippo som nr. 1 i spring klasse 3. Christine og Breezy nr. 2 og Breezy blev Spring champion TILLYKKE og som nr. 4 stod Bent og Dazzler. seje hunde seje fører :-):-)

Ingen kommentarer: