tirsdag den 28. juli 2009

Lidt godt og lidt trist.

Lidt nyt. Woogi har leget sammen med Coco legekammerat Cobra. Han er en stor rottweiler blanding, Woogi syntes også han var stor men han er total lækker.
Woogi elsker også min storebror Jan og især når hun må ligge på maven af ham når de tager sig en "morfar" Paya ligger der også.
Her er så lige de to hunde så I bedre kan se forskellen på dem :-)
Jeg har fået sammen med Tove og DcH Aabenraa afholdt det store agility konkurrence puha det er en hård omgang. Heldigvis har vi haft mange gode hjælpere som frivilligt kommer.
Så er der også lidt trist mellem al dette. Jeg har måtte aflive gamle Sami hun kunne ikke mere, vi ved jo alle at dagen kommer, men det er altid uventet og ikke særlig sjov. Men vi ved også alle at det er det bedste når hunden kommer op i alderen. Sami blev 13 år og 3 mdr.


3 kommentarer:

Bluedog sagde ...

Hej Pia

Det gør mig ondt at du har måtte sige farvel til gamle Sami, det er altid hårdt, men heldigvis kan du glæde dig over at hun har haft et langt og godt liv hos dig.

Woogi ser ud til at hygge sig med sin kæmpe legekammerat:o)

Håber snart vi ses "derude"!

Vicky og drengene

Cool Design Shelties sagde ...

Gør mig ondt at høre det med Sami....det er altid hårdt og trist når vi skal sige farvel til dem, vi vil jo egentlig helst beholde dem for evigt! Men som Vicky skriver så har hun haft et langt og godt liv hos dig og hun venter på den anden side når dag kommer!

Sikke et umage par, men de ser ud som om at de hygger sig i hinandens selskab og det er jo det vigtigste :o)

//Bente

Berit Bilde sagde ...

Øv,hvor trist med Sami :-(

Tak for et godt stævne i weekenden. Det var I rigtig gode til. Det var et af de bedre stævner :-)