lørdag den 20. september 2008

Woogi løber for livet


Man skal sommetider høre meget. Og det sjoveste jeg har hørt i længe, var at belgier og sheltier ikke kunne fungere sammen.... Hmmm tænkte jeg, jeg har haft belgier og sheltier sammen i snart 12 år, og jo selvfølgelig er der stor vægt mæssig forskel på dem og jo selvfølgelig kan de store være svære at tumle for de små, men som jeg hele tiden har sagt det er et opdragelses spørgsmål.
De små kan nu også godt være irriterende for de store. Så jeg syntes folk skal tænke sig lidt om inden de siger sådan noget og da især til mig.....

Nå men på det første billede kan man kun give folk ret. Woogi løber for livet da store "farlige" Rico er efter hende......
Nå nej de leger bare hvis I går ind og ser på Rico blog http://rico-elrico.blogspot.com/ så kan I se de leger sammen, ja ja Woogi siger lige et lille hyl men det forstår Rico også kun, som at nu skal han holde igen. Det næste billede viser en sheltie sammen med to belgier uha uha.
Vi var forresten ude for at høre skud, da Susanne havde fået afvide at Rico var skudræd, så sagde jeg at flugtskydningsbanen bag ved min skov var et godt trænings sted. Og i dag hørte jeg de skød ringede til Susanne og hun kom med Rico. Og er det noget de 3 hunde Woogi, Aya og Rico ikke er, så er det skudræd.
Ja ja man skal somme tider lægge øre til mange ting. Men så er det da godt vi kan modbevise andet.

1 kommentar:

susanne sagde ...

Ja Belgiere er ¨farlige¨ for Sheltier ,Rico spiser dem til forret.Jeg kan godt forstå at woogi løber. Det var nu godt at få bekræftiet hvad jeg godt vidste at Rico ikke er skudræd, men folk er jo så kloge.
Susanne