mandag den 17. marts 2008

skønne hvalpe

Vi har næsten sovet hele natte. Kun afbrudt af at Aya skulle ud og tisse et par gange, og jeg har ligget og lyttet til om alt gik vel over i kassen. Sover selv lige ved siden af.
Aya er rigtig god til hvalpene, slikker dem rene og nusser dem. Hvalpene bevæger sige meget rundt i kassen, så jeg skal til at sætte sider på, der har jo før været sheltier i den, og de har jo kun halv størrelse.....
Den ene lå og suttede ved Aya som den eneste, da den åbenbart havde tømt patten, blev den total hysterisk, den hylede og hev i patten, så Susanne og jeg havde helt ondt af Aya men hun sov bare videre, hvis det er et temperament der bliver ved så er det en ret stærk tæve....
Aya spiser de fleste gange ude i køkkenet, det kan hun godt nå selv om hvalpene ligger inde i stuen. Hun skynder sig ind til dem når hun er færdig.
Derudover tillader hun Sami, Ronja og Woogi at være inde i stuen, men men så er det også det, de skal ikke komme hen til pladen som er sat op, for så får de blikket der siger, STOP ikke længer ellers???????
Men ellers en stille og rolig dag, har selv lige været inde og handle, hun skal jo også lære at være selv.

Ingen kommentarer: