lørdag den 12. januar 2019

Uha/Lamu hvalpedag 2019

Uha hvalpedage er noget der blev indført med Uha første kuld, og selvfølgelig skulle Lamu hvalpe også have en hvalpedag, så det hele blev slået sammen. 
Jeg skrev til alle Uha/Lamu hvalpeejer om de havde lyst, og selvfølgelig havde de det. 
Alle havde sagt ja. Dog havde Betty fra Sverige takket nej, det er jo også et stykke vej, håber dog at se hende engang i det her år :-) 
2 yderlige afbud kom til sidst, men sådan er det jo. 
Vi havde lejet Ringsted agility hal, og booket Marianne og Bent til at komme og undervise. Så en hel dag i Uha/Lamu hvalpe tegn. Det kunne da kun blive en god dag. 
Her et billede af alle hvalpene samt Lamu og Uha forrest. 
Lamu hvalpene til venstre, så Uha kuld 3, kuld 2 og kuld 1. 

Vi fik trænet en masse, snakket en masse, soigneret en del af hundene. Vi fik hygget og grinet.
Desværre var der kun Zoomi med som far til hvalpene, Zoomi egen far er desværre død, og Carson, han var der ihvertfald ikke. 
Lamu/Zoomi kuld 
Funny
Fra venstre. Lamu, Zoola, Dusty, Hippie, Dobbi og Zoomi

Det hele startede med disse skønne hvalpe, nemlig Uha første kuld. Desværre kunne Spencer ikke komme, men de 3 blå var tilstede, skønt at se dem, og skønt at se hvilken udvikling de er igennem. set fra første gang til nu hvor de kan udføre en masse på agilitybanen. 
Uha/Mason kuld
Promise
Fra venstre Tobee, Zoomi, Tweety og Uha

Så var det Uha 2 kuld, kun Betty manglede, men der er lidt langt til Sverige, så hun var undskyldt. 
Også disse hunde har jeg set en del til, har faktisk gået til hvalpetræning med de to af dem, og set hvor langt de alle er kommet, Alle har været ude i konkurrencer, og man kan også se på dem, at de begynder at rykke. 
Uha/Carson kuld
Mystery
Fra venstre Madu, Karlo, Trille, Sonya, Izmoo og Uha

Uha absolutte sidste kuld var også  med. her manglede Fighter, men alle drenge er kommet. Et kuld med stor forskel på udseende, men hold nu op de vil gerne arbejde. Iggie er den eneste der ikke dyrker agility, men han har derimod opnået første titel nemlig færdigheds prøver 1 og han har point i dogdancing. Mens de andre dyrker agility og hold nu op der er skub i dem. Hvor er jeg glad for at se dem alle sammen. 
Uha/Carson kuld 
Star
Fra venstre Magni, Smiley, Rico, Uha og Iggie

Gitte havde også Chip med, så selvfølgelig skulle vi lige have et generations billede. 
LaceWood The Star Tropper er far, morfar og oldefar
Fra venstre Chip, Uha, Zoomi og Zoola
Skønt når familien kan mødes :-)

De 4 små hvalpe mødes for første gang, efter de er flyttet. De hyggede sig helt vildt. 
Tusinde tak alle sammen, Jeg er så glad når jeg ser jer alle sammen, I er alle med til at gøre Uha/Lamu dagen til en tradition. Jeg syntes det er fantastisk. Og er så glad for at se hvordan I alle rykker, en for en. Jeg syntes I alle har nogen super skønne lækre hunde, og jeg kan se på jer alle at I elsker dem. Jeg håber at I alle er klar til en ny hvalpedag næste år efter nytåret. Og at vi selvfølgelig alle ses ude i agility verden.
Og selvfølgelig stort tak til Marianne og Bent for at bruge en hel dag sammen med os.

Ingen kommentarer: