fredag den 20. januar 2012

A kuld 6 år og gode HD resultater

I dag er det 6 år siden Ronja fik sit først kuld hvalpe, 3 stk blev det, hvoraf den ene døde et døgn efter :-( Men de to seje tøser nemlig Assie og Alina ville leve videre :-) Og begge hunde har det super godt :-) Her på billede er det Alina til venstre og mor Ronja til højre. Tillykke med fødselsdagen begge to.
I går tog Susanne med Dweet, Johanna med Carson og Chip samt jeg med Viva til dyrlæge for at få alle hundene HD fotograferet. Pyyy jeg har det altid så skidt når det står på. Dweet var første hund inde og kom godt igennem både bedøvelse og opvågning igen. Det samme gjorde Chip han var dog længe inde på bordet og der blev taget mange billeder af ham. Carson og Viva gik det hurtig med.
Resultaterne plejer at tage en uge tid før de kommer, så der skulle ventes med tålmodighed. Dog kiggede jeg på hundeweb i dag og wupti resultaterne var der allerede.
Dweet fik A hofter og 0 på albuer :-)


Viva fik A på hofterne og 0 på albuer :-)

Carson fik A på hofterne og Chip den stakkels må på den igen, billederne blev kasseret fordi han ikke lå ordenlig på dem :-(


Men et rigtig godt restultat for hundene, Carson og Chip er HD fotograferet i USA, men da de er blevet det før de var 2 år så står det ingen steder, men nu er Carson ihvertfald officielt :-)


Jeg er rigtig glad idag, både for Viva men så sandelig også for Dweet resultater :-)

Ingen kommentarer: