lørdag den 30. april 2011

Far Carson

Far Carson er jo på besøg her hos os i disse dage. Han fik lov til at komme ind og kigge på hvalene, syntes det var et sjovt billede med mor Woogi og hvalpe samt far Carson inde i fødekassen.
3 meget trætte hvalpe

Nu kommer de ud af kassen for at lege, men med trægulv som er glat skal de have et tæppe som underlag. Igår kom Helle på besøg som skal have en af hannerne, hun sov her til i dag, og det har været et par gode og hyggelige dage, tror Helle var glad for at se hvordan hvalpenes hverdag foregår.Her sidder hun med et par af hvalpene, mens den ene hvalp har taget fåret som sovekammerat.


Helle med 4 hvalpe, og mormor Ronja i baggrunden.

Nå ja Trouble og Chip er her også, og Trouble fik pludselig noget galt i halsen, en form for falsk luft, og han prustede og stønnede, så måtte han jo ind til mig og hvalpene, ihhh hvor han nød det.


I morgen får hvalpene også besøg, og det er altid sjovt når nogen skal se dem efter en uges tid, for der er godt nok sket rigtig meget. De leger sammen, de prøver at løbe væk, de er ved at kunne kravle ud af føde kassen. Puha det bliver en sjov tid vi går i møde.

fredag den 29. april 2011

Far og onkler på besøg

I dag kom far Carson onkler Chip og Trouble på besøg, de skal passes her nogen dage. Viva var helt vild, da hun så Chip ham havde hun godt nok savnet. Og når han ikke lige var der så var det Trouble det gik ud over :-)
Puha tænker Woogi, skal de nu være her.
De 3 fyre.Carson forrest og Trouble bagerst



Chip bagerst.

Far Carson.

De skal nok få det sjovt her. Og det bliver også spændende for hvalpekøberne som kommer og kigger, at de også kan få lov til at se far Carson.

onsdag den 27. april 2011

På besøg i stuen

Jeg elsker Woogi´s blik på det her billede, hun siger med øjene skrid Viva det er mine hvalpe. Viva havde da kigget på dem et stykke tid.
Nååå siger Viva det er nok nogen fine pivedyr :-)

Fy for pokker de kan bevæge sig, sådan et pivedyr har jeg ikke haft endnu :-)

Nå men der blev også tid til at kigge og nusse de små her er det han 3 der sidder og ser på den store verden :-)

Pyyyy man kan også blive træt af at være ude i den store verden.

Nu vil vi gerne ind i vores seng :-)

Mormor Ronja var glad, for endelig fik hun lov til at pusle om de små, alt mens Woogi lå på ryggen og prøvede at lege med dem, kom tag min pat og i får en gratis flyvetur, hen over min mave :-) Det var sjovt at se.

Ak ak prøv at se Ronja blik, er det ikke en stolt mormor :-)

Et lille kys mormor :-)

Når Viva ikke laver unoder så er hun faktisk meget underholdne, hun kan lege selv, og denne doing ting er så sjov at lege med. Og hun kan også få den til at sige lyde :-) Og mon ikke den bliver bange når den ser hendes fine hvide tænder :-)

Så kedelig er her bestemt ikke, hvalpene er meget aktive nu og nå ja det er Viva jo også. Så om 6 uger så er de fleste små da væk, så er der kun en stor hvalp tilbage, og sikken en :-)

mandag den 25. april 2011

Mad

Så laver jeg lidt mad til de små. De er temmelig hårde ved Woogi, så en gang om dagen, laver jeg blendet hvalpemad med tykmælk. UMMMM det smager godt, til at starte med skal de lige have lidt hjælp, og ja man kan ikke altid lige ramme munden :-)
Næsen får også lidt :-)

Juhuuu siger tæven mad :-) Så er jeg klar. Hun er altid sulten. Der gik ikke lang tid før hun vidste det var på tallerknen der var mad.

Efter en gang mad fra mig, er det altid godt at slutte festen af med lidt at drikke til, så er det godt Woogi står klar :-)

Woogi og en af hvalpene krydser bagben :-)

Sjove stillinger de har de små :-)

Efter en god påske, som har stået i hvalpenes tegn, så sluttede vi af med en gåtur langs Kongskilde sammen med Kirsten og hendes 3 hunde deri blandt Etta og Lone med sine to border collier. Skønt at kunne lukke alle de hunde sammen uden at nogen af dem bliver sure på hinanden. Viva skulle lige prøve at løbe igennem pigtråd, første gang skete der ikke noget, men da hun skulle tilbage igen, var der hår på tråden. Vi kiggede lidt på benene men der var ikke noget at se. Da jeg kom hjem fik jeg lagt hende ned og hun har en pæn lille flænge på brustkassen :-) Sådan er det at være vild. Alle hunde var ude og bade, selv Viva hun svømmede rundt sammen med Aya og borderne :-) Dejlig afslutning på en skøn ferie :-)

søndag den 24. april 2011

Påskeferie og navne til hvalpene

Man kan da ikke andet end at holde af de små størrelser. De ligger tit en en stor klump. Så kan man selv gætte sig til hvem der er hvem :-)
Godt der er en kant hvor de kan gemme sig inden under :-) Her er det tæven sammen med en af hannerne.

Nåååå skal man så sige, er de ikke søde :-)


Jeg har sendt ind til DKK så de små vil få følgende stambogsnavne.

Tæve:

Foula´s Bi My Girl.

Hannerne:

Foula´s Bi My Side

Foula´s Bi My Dream

Foula´s Bi My Chinook

Nå men der er jo også andre hunde en de små sheltie hvalpe. Der er feks. Viva. Puha hun er en mundfuld. Hvad den hund ikke kan finde på det er helt utroligt. Jeg er sikker på at hun slå rekorden i unoder over alle mine hunde tilsammen...... Hun elsker bamser, men det bedste ved bamserne er at man kan bide hul i dem og tage al indhold ud.... Hun elsker sin hundeseng, men der er også kommet et hul i som hvor indholdet er blevet testet. I dag var jeg ude og ordne brænde. Først stod hun og gøede, så gik jeg ind med hende, havde fjernet det meste troede jeg. Og da jeg kom ind igen var tæpper fjernet fra sofaen, vandskålen havde flyttet sig og alt lå på gulvet. Tja hvad gør man så, så tager man hende med ud til brændet :-)


På billede her ligger hun ganske uskyldig og siger jeg har da ikke bidt i denne bamse, som hun har liggende mellem forbenene......AK AK AK

Nå men ellers har jeg såmen ikke lavet andet end at være til bisættelse i går hos Bodil. Smukt var det, og som vi snakkede om at hvis prikken over iét skulle være der så skulle vi være kommet i vores kreds 1 tøj og med hund. Men vi havde dog pænere tøj på. Trist at tage afsked med et godt menneske, men nu har hun fred og fri for smerte.


Viva, Aya og Ronja var ude ved Kirsten og Etta mens jeg var afsted, og det var sikkert ganske hyggeligt, Ronja med Viva og Aya på slæb måtte lige jage "sorte" (katten) væk, og Ronja var næsten selv blevet væk, ifølge Kirsten altså. Ronja var bare gået ud i bilen og havde lagt sig, hun skulle være sikker på at komme med hjem igen. Men tusinde tak Kirsten for jeg fik 3 meget trætte hunde med hjem :-)

Ellers nyder jeg ikke at være på arbejde, hygger om hvalpene, prøver at hygge om de andre hunde, går en god gåtur med de andre. Tja hvad kan man ellers mere ønske sig.


Fik lige en SMS fra Anni med Duchesse som havde været på udstilling i Næstved, og Duchesse havde fået en flot 1 pr. Tillykke Anni, det er rigtig flot :-)


Og jeg kan ikke lige nu oploade videoer de bliver hele tiden smidt ud, så det arbejder jeg på, da hvalpene er begyndt at lege med hinanden.

fredag den 22. april 2011

2 uger

I morgen bliver hvalpene 2 uger, jeg vil ikke have tid til at opdatere om dem i morgen, derfor har jeg taget 2 ugers billeder af dem i dag. Vægten vil dog først blive lavet i morgen.
Dejligt når ens mors ben kan bruges som hovedpude :-)
Han 1

Han 1

Han 2

Han 2

Han 3

Han 3

Tæven

Tæven

De bliver sødere og sødere for hver dag :-) Og noget af deres personlighed er også ved at træde i kraft.

torsdag den 21. april 2011

Viva

Hvor er de bare kære de små babyer :-)
Han 2 prøver at gå :-)Tja Viva var selv hjemme i gar, da jeg var til agility træning med Aya. Viva er altid i kravlegård, og når jeg er på arbejde er Aya løs inde i stuen. Så Viva var selv inde i stuen. Hmmmm da jeg kom hjem var der godt nok ingen Viva der stod og gøede. Men fattede ikke mistanke før jeg lukkede døren op.
Billede her under er bare en lille del af hvordan stuen så ud. Der var konfetti over det hele.

Hun havde taget alt ned fra skænken, og hun havde været helt oppe på sofa bordet. Der var pote aftryk. Og tja alt fra sofaen var nede på gulvet, alt ja alt var bidt i eller istykker. Selv mit kamera, jeg blev nok en anelse sur, så for at ikke lade det gå ud over hundene, smed jeg dem ud i haven mens jeg tog det store overblik. Heldigvis dur kameraet endnu, men det ser ikke godt ud.... Viva er kommet ud af kravle gården, har åbentbart ikke fået lukket den ordenligt, hmm så kan jeg måske lære det... Mon ikke Viva kommer med til træning næste gang :-)

onsdag den 20. april 2011

Hundebesøg :-)

Woogi er en god mor, det har jeg vist skrevet mange gange, og i kommer til at høre om det endnu flere gange. Hun passer sine hvalpe så godt, nu kan de andre hunde gå fra stuen igennem værelset og ind i soveværelset uden hun reagere på dem, men de skal nu heller ikke kigge over til hvalpene. Men i går havde jeg lågen åben fra stuen til værelset, og jeg sad inde ved Woogi og havde han 2 oppe hos mig, pludselig listede alle 3 andre hunde ind til os, og jo de fik lov til at snuse til ham:-) dog havde Woogi helt styr på de 3 store hunde. Her ses fra venstre Aya, Viva, Ronja og Woogi nederst.
Men da det så var gjort, så sagde hun også på pæn hunde sprog forsvind, og ganske rolig forsvandt de 3 hunde, Viva skulle nu lige kigge over i kassen, næ nej sagde Woogi, så er det ud af mit værelse :-) Hvor er det skønt at de alle forstår hundesprog og at de respektere det, især at de 2 groenendael gør, de kunne jo uden videre gøre noget ved Woogi og hvalpene, men nej degik alle deres vej og Woogi samt jeg kunne nusse hvalpe helt roligt. Bagefter lå de alle 4 og sov igen.


Han 2 skulle lige kigge engang igen, deres øjne er begyndt at åbne sig, nu kommer tiden hvor der sker noget hele tiden, skønt.

mandag den 18. april 2011

Nyt legetøj, lidt om Chip og Etta

Etta den seje lille tøs, hun gjorde det igen her i weekenden, hun var sammen med Kirsten oppe til en LP3 prøve, og om den lille tøs ikke gik hen og vandt klassen, foran alle de mange border collier. Ihhhh hvor er jeg stolt. Etta er 16 mdr gammel og mangler en gange en 1 pr for at blive champion SEJT og et kæmpe stort tillykke til Kirsten, du har gjort et kæmpe arbejde med Etta, og hun er ikke blevet presset til det. Billederne er taget af en super fotograf nemlig Vicky Bjerring En sej lille Etta :-)
Chip den lækre fyr, han er bare dejlig, lige pt er han hos Johanna indtil der er faldet ro her med henblik på hvalpene, han var med hende i Ølstykke hvor Randi tog disse flotte billeder af ham :-) Er han ikke dejlig.
Sit pænt har Johanna lært ham :-)
Woogi er den fødte mor, prøv at se hvordan hun kigger på sine små børn :-)
Jeg gik og fandt alt legetøj frem her sidste dag, og faldt over den lyserøde skilpadde. Den måtte jeg lige ligge ind til hvalpene, og hold da op hvor de snusede rundt omkring den, det var en ny duft.
4 tilfredse hvalpe.
Video klip af deres nye legetøj.