søndag den 9. oktober 2011

Rally prøve i Holbæk

Så kom dagen hvor Viva skulle op til sin første prøve. Jeg havde dagen før et par sommerfugle i maven, men tænkte på at Viva bare skulle ud og opleve en masse og at jeg skulle se hvordan hun ville klare sig.
Og god var hun billede her under viser hendes første rosette en flot 3 plads med 98 point :-)
Dagen startede med at Jette og Leika kom og hentede Woogi, Viva og mig, vi kørte til Holbæk, og vejret var absolut ikke med os, jo længere vi kom op af, jo mørkere blev det, og i Holbæk regnede det øv øv øv. Vi fandt stedet, og da Woogi var løbsk skulle hun og faktisk sidde omme bag et hus, det endte med at vi kunne køre bilen om bag huset, og Jette´s telt blev sat op ca 20 meter fra. Så Woogi lå i bilen.
Græsset vi skulle gå på blev ret hurtig en stor mudder pøl, Jette og Leika skulle op i regnvejr, men gjorde det så godt i ekspert klassen at de blev nr. 2 med 97 point, flot flot. Så var det de øvede klasse tur, dog flyttede dommeren lidt rundt på området, men der var stadigvæk total muddret og mange gav op da deres hunde ikke ville gå i det. Woogi plejer at være ligeglad, men højløbsk som hun var, er hun også en smugle sær, og nej gå i mudder, for at sige sidde i mudder, glem det.... Woogi endte med 79 point 1 lille point fra at blive øvet mester øv øv øv.....
Da Viva skulle op i begynder klasse flyttede dommeren atter banen, det var så lige der hvor alle havde luftet, og fodret deres hunde inden de skulle ind, men vi slap for det helt store mudder hul. Viva gik rigtig godt, taget i betraktning at hun er 11 mdr, og at vi var i Holbæk kl 0830 og hun var først oppe kl 1430. Dejlig hund.
Som prikken over iét fik Viva lov til at lege med Cocio en dejlig border unghund :-) Vel hjemme med en masse mudret tøj, og en rigtig god fornemmelse af at min lille Viva godt kan når hun vil. Glæder mig allerede til næste gang vi skal op.

Ingen kommentarer: