mandag den 5. september 2011

DKK DM 2011

YEAHAAAA
Det må være overskriften.....
Sikke en weekend. Woogi og Aya skulle løbe hold. Woogi sammen med Jannie og Bounty, Natasha med Primadonna og Susanne med Dweet. Vild hold ikke :-) :-) 3 Champion og lille Woogi.... Lørdag kom Woogi igennem banen, men de tre andre blev desværre disket. Sejt at min lille knap så trænede hund kunne komme igennem banen. Derimod Aya hun valgte at tage hjulet mellem rammen og hjulet og fik dermed en disk da vi løb videre. Vi var på hold sammen med Sofie og Teitur, Karina med Divi og Michael med Athena. UPS Aya ikke godt, ikke godt, måtte give kvaje bajer hmmmmm....
Søndag forsatte vi med endnu et hold løb, også her komme Woogi igennem, og det gjorde Primadonna og Dweet også. Vores hold endte på en 7 plads. Aya derimod ville ikke have det siddende på sig at hun var dårlig, og løb som eneste på vores hold fejlfri. Dygtig hund. Også her blev holdet nr. 7.
Så kommer det vilde..... Hold mellem hunde, der løber Bent og Dazzler om om ikke deres hold blev Danmarksmester 2011 FLOT. På 2 pladsen var der sandelig også Foula hunde nemlig Breezy sammen med Christine og Zippo med Marianne.. Sejt.
Hold lille der stod Crazy og Nete på en flot 2 plads. Hvor er I bare gode.
Det individuelle var en sand fornøjelse at se på. Lille Dweet og Susanne løb hvad de kunne og om ikke de blev Danmarksmester 2011 Kæmpe stort tillykke. Så kom mellem klassen og her løb Zippo sammen med Marianne sig til endnu en titel nemlig Danmarksmester 2011, IHHHH hvor var alle hunde fra kennel Foula seje til DM 2011.
Smsér tikkede også ind på rally fronten og her var Duchesse og Anni i konkurrence i Horsens de fik fine placeringer. Etta og Kirsten var til deres første rally og fik en pind, det sammen gjorde johanna og Carson også. Jamen jamen.
Så kan man som kennel ejer kun være stolt. Det er en god kombination af gode hunde og gode fører der giver de flotte resultater. TILYKKE ALLE SAMMEN.