tirsdag den 23. november 2010

USA del 1

Johanna hentede mig tidlig mandag morgen, og turen gik til lufthavnen. Her kom vi ret hurtig igennem alle tjek, og inden laege var vi pa flyveren. En lang tur, men dog en hel time hurtigere end forventet.

Vi fik vores lejet bil og turen gik derefter til Terry og Brian, som ventede pa os med mad, dejligt. Vi kom i seng ved 22 tiden og det var faktisk 24 timer siden vi var staet op.

Alt er stort i USA, deres biler er mega store her er det Terry bil.
Tirsdag morgen efter en god morgenmad, gik vi ud for at traene agility. UHA hvor det dog kriplede i fingrene for at kunne loebe.

Billede her er fra da vi kom hjem

Her er vejen som Terry bor pa. Og selv shopping gik godt, Johanna slebte os alle mulige butikker og aldrig har jeg da set et sa stort center. Butikkerne var et kapitel for sig selv, vi runde lige en butik med kun sokker, og det var i alle afskygninger.
Her er vi inde i en butik med alt mulig udklaedning udstyr.
Johanna leger Harry potter.

Terry og jeg skulle absolut klaedes ud som prinsesser, og er vi ikke fine

Vi havde det sjovt.
Og vi matte ogsa lige tage en dyrebutik, og tja Woogi fik da et nyt halsband i pink. De havde alt i den butik, det var enormt.


Og ude ved vejen stod tonsvis af skilte der reklamerede med hvad der var inde i butikkerne.

I aften skal vi ud og spise, og det er altsa nar I andre sover. Vi er 6 timer bagud her over, og det kan man nu godt maerke.
Vi koere herfra i morgen. Men indtil videre er det helt ubeskriveligt det jeg har opdaget.

1 kommentar:

Liselotte sagde ...

Det lyder til at være en fed tur indtil videre!! Synes helt klart du skulle investere i det prinsessekostume;0)))Fortsat go tur:0)