lørdag den 23. maj 2015

Rollif´s Daisi i daglig tale Ronja.

Så kom dagen, hvor man som hundeejer hader allermest. Fredag aften fik Ronja en hjerneblødning, og jeg tog den tunge beslutning at hun skulle op i hunde himlen til sin datter Woogi og alle hendes gamle venner.
Ronja blev 13 1/2 år. Og hold da op hun har gjort sit til at mit opdræt er blevet godt.

Her er hun på sin 13 års fødselsdag.

Ronja skulle have været aflivet, da hun var bange som hvalp, jeg fik hende som 11 uger og skulle rette op på hende, og det må man nok sige jeg fik gjort, og hvor er jeg dog glad for det. 
Ronja blev aldrig den store agility hund, men hun har som en af de få i DK fået bestået en  færdselsprøve og hun er mentaltestet. Og så har hun fået 3 fantastiske kuld, 
Hun har altid været glad, og hun har været min lille vagthund, hvis man kom ind her uden at jeg havde hende på armen, fik hun nappet folk i benene eller armen, Men når folk var kommet ind, var hun en glad sheltie der elskede at snakke med folk. 
Ronja har ikke været så meget med ude til konkurrencer når jeg var afsted, hun var ikke den store bil elsker, men når hun var med, så nød hun al opmærksomhed. 
Skønne Ronja. 


Ronja med hendes hund familie. 

Flere af Ronja børn og børnebørn. 

Ronja fik 3 kuld, et med Pocket og 2 kuld med Monty. Jeg vil ikke sige Ronja elskede sine hvalpe mens de var i fødekassen, men hun nød dem, når de var store nok til at komme ud af kassen. 
Ronja har lavet en masse fantastiske hvalpe, og jeg ved hun lever videre i dem alle. 
Her er Ronja med sit første kuld. 

Selv om Ronja ikke var vild med sine egne hvalpe, elskede hun mine andres hundes hvalpe, her er det Woogi ene kuld. 
Det bedste Ronja vidste var at slikke øre, så alle hvalpe der kommer her fra har i den grad haft Ronja tunge inde i deres øre. Hun har virkelig puslet om de små hvalpe :-)

Bedre hvalpepasser kan man ikke have, her er det Ronja sammen med Uha hvalpe, er sikker på de 4 små ikke vidste at Ronja ikke var mormor til dem, for de har godt nok nydt hende. 

Ronja har elsket at lege med Zoomi, og hun har helt klart lært ham en del :-) Er så glad for at han har haft hende de første 8 mdr af sit liv. Og for at afprøve ham, valgte Ronja også at gå i løbetid her for en månede siden. :-) Og hun fik også fortalt Zoomi at det kunne godt være hun var lækker, men hun ville ikke have at han snusede til hende :-)
Ronja var frisk til det sidste, hun var med mig og de 4 andre på fyn hvor jeg var over og arbejde, her viste hun Mona hvad en gammel hund har lært, hun viste alle hendes triks. 
Her er det sidste billede af Ronja taget i onsdags, på Uha fødselsdag, og her er hun sammen med bedste venner. 
Ronja lever som sagt videre i mange, og jeg håber at jeg med min næste parring for noget tilbage :-) Ronja fik som sagt 3 kuld med i alt 11 børn
Hun har 22 børnebørn og 17 oldebørn, Jeg er sikker på at når man kigger på alle disse hunde vil man finde noget Ronja i dem alle sammen.

søndag den 10. maj 2015

Udstilling i Sorø ved sheltie klubben

Endelig blev det weekend, og lørdag skulle foregå i Sorø hvor sheltie klubben havde lavet et arrangement , hvor der både var udstilling og rally. Super hyggeligt. 
Uha og hendes søn Tobee var tilmeldt. 

Tobee skulle ind i hvalpeklassen, og her står han flot og viser at det kan han sagtens klare. 


Tobee fik en lovende og blev nr. 3 af han hvalpene, Tillykke Sanne og Tobee. 

Zoomi og Mo var med som hepper, og selvfølgelig fik de lov til at lege da Tobee var færdig med at udstille. Uha løb også lidt med, men hun er jo en voksen dame, og ved hvornår man skal passe på .-)

Og iøvrigt var hun ikke helt sikker på hun kendte dem :-)

Men Tobee og Zoomi  havde en fest, og her ses en klump blå uld der leger :-)

De er bare så gode venner de to små fyre :-)

Og Mo er en rigtig sød han hund, som dog passede på sin lillebror, så Zoomi ikke blev for voldsom 

Uha fik et Exc og blev nr 4 i åben klasse tæver, vi kender pt ikke til vores kritik da DKK har valgt at bukke under for presset til online kritik, lidt for dårlig, for vi ser nok først vores kritik på mandag.

Søndag blev brugt på hygge og lidt video af Zoomi og kattene