torsdag den 29. november 2012

Stakkels Woogi

I mandags ringede jeg til dyrlægen og snakkede med ham om Woogi fedtknude. Jeg syntes den var blevet for stor, og da den sad bag hendes forben, og jeg jo skal i konkurrence med hende næste år igen. Så måtte det være nu den skulle væk. Dyrlægen kunne selv mærke i onsdags at den var blevet større bare her fra i sommers.
Så Woogi blev ude hos dyrlægen og jeg kørte på arbejde. Ca 4 timer senere ringede han og sagde jeg måtte hente hende, jeg er ikke sikker på der var nogen biler på vejen der  nåede at se mig, jeg skulle bare ud efter Woogi :-)
Hun var rigtig glad for at se mig.
Det hvide som man kan se i hendes sorte pels bag ved kraven er arret, men hun havde fået noget på som skulle tage det væske der evt kunne komme ud.

En meget meget træt Woogi.

Heldigvis fik jeg og Woogi besøg om aften, Jette og Stevie kom, Jette havde mad med til os, og Stevie passede Woogi, som ellers ikke plejer at ligge hos ham:-) i dag tog jeg så en fridag Woogi havde haft lidt dårlig mave om natten, jeg ville ellers have haft hende med på arbeje, men nej, vi blev hjemme. Her kan man se det lille fine hul Woogi har fået i pelsen, hun er dog stadigvæk meget træt.


Og det bedste hun ved er at jeg giver hende en dækken på med pels inden i :-) Woogi har iøvrigt selv smidt al sin pels, så der er ikke meget tilbage af hende.

søndag den 25. november 2012

Bi kuld 3 år

I dag er det 3 år siden, Woogi fik sit først kuld. Bi kuldet :-) 3 tæver og 1 han. Etta, Duchesse og Lykke samt den lille fyr Ozzy.
Det var noget helt særligt, da Woogi jo selv er en der er født hos mig, så da hendes kuld så blev født, så bliver man helt glad :-)
Her er det alle 4 hunde, Etta, Ozzy, Lykke og Duchesse.

Ozzy er en rigtig agility hund han elsker fart og fest.

Lykke laver også agility og triks. Lykke har selv lige haft et kuld hvalpe :-)

Duchesse laver rally, lydighed og agility

Etta laver rally og agility.
Et super godt kuld, er glad hver gang der kommer resultater ind på deres side. De tre hunde som bor i Danmark Ozzy, Etta og Duchesse, ser jeg tit når vi er ude i konkurrencer, Lykke så jeg i pinsen men ellers så høre jeg fra hende en gang i mellem, hun bor jo i Sverige :-) Stort tillykke til alle 4 hvalpe, håber at deres familier vil forkæle dem i dag :-)

mandag den 12. november 2012

Aya til rally prøver i Spaniel klubben.

Så gik der atter en weekend, denne gang var jeg med Aya til rally prøver i spaniel klubben i Strøby. Aya skulle egentlig ikke lave mere rally efter hun blev champion og det blev hun i 2010. Her er billede fra da vi blev rally champion.

Nå men jeg skulle egentlig have været haft Viva med, men da hun jo ligesom er i jylland, så tog jeg Aya med. Vi skulle gå rally både lørdag og søndag. Der var mulighed for at gå i finalen som den bedste i hver klasse og som  hold, og jeg var på hold om lørdagen med Camilla og Canto samt Christina og Cocio.
Søndag var Camilla syg og vi fik Johanna og Soda med. Lørdag gik Aya op og lavede 95 point, jeg var rigtig godt tilfreds, da vi slet ikke har trænet rally i 2 år, og hun syntes ikke om at være inde i hallen.
Søndag gik hun til 92 point hvilke også var fint men da vi skulle forbedre vores score så kom vi ikke i finalen som ekspert hund eller som hold.
Men vi havde to fantastiske dage i Strøby, lørdag havde jeg kun Uha med, men søndag var alle hunde med.
Bella var med inde i hallen, det var første gang hun oplevede det, og hun tog det hele i stiv arm :-)

Uha fandt sig en god plads hvor hun kunne overskue det hele.

Og Carson er bare dejlig at have med, han er ligeglad med alt.
Tak for en rigtig god og hyggelig weekend til alle jer jeg var omgivet af :-)

søndag den 4. november 2012

Pleje hunden Bella

Bella kom i går lørdags og skal bo her indtil sin ejer finder et sted at bo, hvor der må være hund med. Bella er 8 mdr og hun er opdrættet her http://www.lana.dk
Bella er i familie med Aya, Bella´s mormor er Aya´s søster :-)
 Bella er rigtig sød, og hun faldt hurtig til hos mig. Og hun elsker at lege med Uha. I går eftermiddags gik vi en tur alle sammen, turen gik ned i skoven hvor vi stod på træstubbe og vi legede i vand, som I iøvrigt kan se på videoen nederst på siden.
Uha syntes ikke helt om udsigten

Ups en meget våd og beskidt Woogi.

Aya havde fundet et godt sted at sidde, så havde man udsigt over hele området. Bella kigger også samme sted hen .-)

Godt de snart skal ned igen.
Her er så videoen med et par støjende sheltier og et par groenendael der syntes det var sjovt.
 
https://www.youtube.com/watch?v=qZQgWaf3uCM