onsdag den 23. maj 2012

Nonno i bad

 Så skulle Nonno i bad, han havde badet sig selv i noget madolie, så kombination madolie og snavs fra hundene, det er ikke en herlig blanding. Så Nonno måtte afsted i bad, han fandt sig i det.

 Ja ja hvis øjne kunne fortælle, så ville han nok ikke sige så meget positivt om mig lige der :-(

Er der noget  bedre end selv at tørre sig :-)
Det er første gang hos mig han kommer i bad, og faktisk så er han nemmere end hundene :-) 


søndag den 20. maj 2012

DKK Viby

Så kom dagene hvor vi skulle til Maxi Zoo cup i Viby DKK. Et stort stævne der løber over 3 dage. Torsdag, fredag og lørdag. 
Torsdag løb vi 2 gange klasseløb. Begge hunde løb rigtig godt, og som sidste løb var et hold løb, hvor vi var 3 på hver hold. Jeg havde et hold til både Aya og Woogi. Aya hold bestod af Christina og Oscar samt Mette og Thilde. Woogi hold bestod af bror Dweet og Susanne samt halvsøster Primadonna og Natasha. Heldigvis fik jeg lov til at løbe den samme bane med begge hunde. Og da de også som hold skulle løbe lige efter hinanden, så var der ikke tid til at få vejret :-( Men enden på løbene var at Aya hold lå som nr. 2 og Woogi hold som nr. 1 SEJT :-)
Fredag skulle vil så løbe klasseløb og åbneklasser. Woogi rykkede op i spring klasse 3 :-) Atter som det sidste skulle vi løbe holdløb, mine hold skulle løbe som de sidste :-) Aya havde en fest hun kunne ikke rigtig finde ud af det med at springene kun var 30 cm høje, så ingen senior til hende endnu :-) Men Woogi hold løb r...  ud af bukserne, kontrolleret og ingen fejl, dermed vandt vi MAXI ZOO CUP 2012 :-)
Hvor var det sejt, ud over en kæmpe vandre pokal fik vi hver 15 kg foder, medalje og et gavekort til maxi Zoo på 1500 kr :-) YEAHA 
Kæmpe stort tak til Susanne og Natasha som ville have mig med på hold :-)
 Alle resultater kan jeg ikke sådan lige huske andet end at det gik rigtig godt for mine hunde. Og ikke kun for mine egne men også for mit afkom. Ozzy fik en pind og Dazzler fik certer, Breezy, Dweet og Zippo vandt en del, så det var en rigtig skøn tur.
Her er et billede af Far Carson, mor Woogi, Sønnerne Chinook og Ozzy.
 Junior var med alle dage, og hold da op han er en lille chip :-)
 Smukke Ozzy
 Nå ja jeg havde bestilt værelse og havde bestilt et dobbeltværelse, havde sagt til Susanne at hvis hun havde lyst så havde jeg en seng til hende. Og det fik hun også. Her er vores værelse, her skulle vi sove 2 mand og 7 hunde :-) Man kan godt kalde det lidt klemt, vi sov tilgængel  tørt og meget varmt. Susanne sov hos mig de første to nætter, sidste nat var vi selv hundene og jeg.
 Fredag efter dagens løb gik vi en tur ude hvor vi boede, dejligt at de kunne løbe løs alle hunde.
 Især Viva var glad for at være kommet ud af bur og telt.
 En lidt brugt Viva som har lånt den ene seng.
 En meget træt Aya faldt om på gulvet :-)
 Og Woogi tog lige min fodende i sengen, og jeg så ikke mere til hende resten af natten.
 Selv Carson fandt et hjørne hvor han kunne ligge og sove.
Tja og der mangler da lige en hund. Men hun var blevet smidt af over hos Solveig og Torben, samt Alina på fyn. Ronja er ikke vild med at være med mere, så da Solveig gerne ville passe Ronja så fik hun lige lov til at være på ferie hos sin datter Alina. Tak Solveig og Torben.
Nonno er på ferie ude hos Johanna´s mor så ham er der også nogen der passer godt på :-) Tak

søndag den 13. maj 2012

Søndags hygge

På en stille søndag, hvor vi ikke skulle noget, så fik vi dog alligevel lavet lidt, jeg fik slået græs, vasket tøj og børstet 7 hunde. Her til aften sad Viva og kiggede ud af vinduet, mon hun så et par rådyr eller fasaner. 
 Trouble bedste plads er i sofen eller i sengen :-)
 Mia og Nonno har en fest sammen hver dag. Her tager de lige en af deres mange små slåskampe .-)
 Os to nej vi slås ikke :-)
 Sover gør vi da :-) Er de ikke søde .-)

Hvalsø

Fredag kørte Ina og jeg til Hvalsø for at sætte telt op. Hold da op hvor det blæste, men ved hjælpe fra Martin og håbede på at de blev der til næste dag. 
Øverste billede er Spot, han er total lækker og rigtig glad når han ser mig. Og da også når han ser Aya. 
Billede her neden under er Mia.
Begge hunde havde den store fornøjelse at lege både fredag og lørdag sammen :-)
Nå men lørdag tog jeg Aya, Woogi og Mia med til Hvalsø. Vores telte stod, men hold da op hvor det blæste. Mit første løb var ag 1 med Woogi, Woogi og jeg har et lille slalom problem når vi er i konkurrence, så jeg havde valgt at tage legetøjet med i lommen og ville give hende det inde på banen. Uheldigvis for os så lå slalom allerede som nr. 3 forhindring, og selvfølgelig havde hun glemt den. Jeg tog den om og gav hende hendes legetøj, nej hvor sjovt syntes hun :-) 
Problemet i Hvalsø var at der var så meget blæst at de måtte tage først vippen ud, dernæst da en masse mellem hunden faldt af balance, så måtte den en tur ud. Jeg valgte at trække Woogi fra agility åben, da hun plejer at flyve over A brættet, og jeg ville ikke stå med en Woogi i armen. Woogi løb så spring åben og spring klasse 2. Begge super løb og pludselig havde vi fundet slalom, jeg blev dog så overrasket at jeg glemte at løbe videre og vi fik en værring :-)

Aya er skøn at løbe med, vores klasse løb var ikke noget at råbe hurra efter, men vores åbne klasser. I agility blev hun nr. 5 fejlfri, og i spring åben blev hun nr. 4 fejlfri. Her er Aya spring åben løb http://www.youtube.com/watch?v=Z6pNpZVNYrc&feature=share
 Dermed er Aya udtaget til DKK DM. Seje gamle hund, som jeg her i foråret havde afskrevet og sagt at hun nok snart skal på pension. Nej det venter jeg lige med lidt endnu.

Hvalsø gjorde et stort arbejde, de kan ikke gøre for vejret, men jeg vil alligevel komme med et surt opstød, og det ikke over Hvalsø men over deltagerne. For at Hvalsø og andre klubber kan holde et stævne og alt skal køre efter en snor, og hundeførerne er de første der klager hvis der er forsinkelser osv. Så syntes jeg godt at hvis man ikke vil løbe en klasse enten pga. at man køre hjem, ikke gider eller andet, så går man hen til indsenderen og melder fra......... I går i spring klasse 3 i regn og blæst, stod den stakkels indsender og kaldte på nok 10 mennesker som ikke dukkede op. Nogen af os vidste at nogen var taget hjem. Men ellers måtte de bare bag i bunken. Helt ærlig, der går ingen skår af os, at gå lige ned og sige jeg kommer ikke. De behøver ikke nogen begrundelse. Disse frivillige står der i al slags vejr og klager ikke. OG DE STÅR DER FOR JERES SKYLD.
Nu vil jeg bare nyde min søndag sammen med hundene og katten Nonno. 
Her er lige en lille hyggelig video af Nonno, Mia og Viva
http://www.youtube.com/watch?v=ZsxplpSuhQ0&feature=share

mandag den 7. maj 2012

Roskilde

Så kom weekenden hvor vi skulle til Roskilde og løbe agility. Fredag eftermiddag kørte Jette og jeg til Roskilde for at sætte vores telt og bure op. Pyyyy sikken en bane der var lige gravet dræn og der var fyldt grus på, desuden var der rigtig mange små huller. Ikke et godt sted at være. 
Jette og jeg kørte hjem og var enig om at vi nok måtte komme lidt tidligt næste dag. Og lørdag morgen kl 8 stod vi der inde. UPS banerne var ved at blive flyttet, så nu skulle vi med alle vores hunde, ned og slå telt ned for at sætte det op 500 m længere væk GRRRRRR nå, men som dagen startede så fortsatte den, og jeg havde to hunde som løb som de ville, og jeg kunne slet ikke fokusere på noget. SKØNT.
Søndag en ny dag kom og vi havde alle taget vores gode humør med, og det endte også rigtig godt. Først så fik Mia besøg af bror Spot.
 Er han ikke smuk ham Spot :-)
 Spot og Mia.
 Woogi løb alle hendes løb,men da hun havde en fører med sig som indimellem lagde sig ned på græsset, så hun ikke fik det optimale ud af det. Synd for Woogi, skoene er blevet skrottet, så mon ikke det bliver bedre næste gang:-)
 Aya derimod løb rigtig godt søndag, hun rev en pind i spring klasse 3, men løb fejlfri i hold agility, Agility åben fik hun en 9 plads og fejlfri og i spring åben igen fejlfri. Så Aya hev lige to DM udtagelser med hjem.
Det er skønt at være opdrætter og ens hvalpe løber agility, søndag stor Marianne og Zippo som nr. 1 i spring klasse 3. Christine og Breezy nr. 2 og Breezy blev Spring champion TILLYKKE og som nr. 4 stod Bent og Dazzler. seje hunde seje fører :-):-)