torsdag den 25. november 2010

Bi kuld 1 år

Så blev Woogi/Carson kuld 1 år :-) Et kæmpe stort tillykke til de 4 lækre hvalp. Det har været en fornøjelse at følge jer alle sammen. I har sendt mail og sendt sms til mig, desuden har flere af jer lavet en blog, så vi kan følge lidt med i hvad I går og laver. Det er en ren fornøjelse.



Forula´s Bi The Way eller til daglig kaldes hun Etta. Hun har været temmelig aktiv, hun har været på udstilling, hvor hun bla er blevet bedste hvalp på sheltie dagen, hun blev bedste junior hund til special udstilling og hun har fået Excelent og er dermed blevet avlsgodkendt :-) Hun har også haft temmelig travlt i LP regi og har opnået titlerne LP1 og LP2.

De to næste billeder er Etta.



Foula´s Bi Nite bliver kaldt Duchesse til daglig, også Duchesse har været på udstilling, bla. på verdenshunde udstilling i Herning hvor hun blev nr. 3 hvalp, det er rigtig flot. Duchesse har været ude og prøve at hyrde får, og hun er godt igang med at træne en masse triks.

De næste 2 billeder er Duchesse



Foula´s Bi My Soulmate bliver dog kaldt Ozzy. Ozzy går og nyder livet over i jylland, han er familiens et og alt, han træner lydighed og han har et herligt liv. Jeg har været så heldig at møde ham til en konkurrence i Århus hvor hele familien kom for at vise ham frem til mig. IHHH hvor blev jeg glad for at se ham igen.

De næste 2 billeder er Ozzy



Foula´s Bi Nice. Bor i Sverige og hedder nu Lykke. Lykke træner triks med Victoria og de er bare gode, Lykke har været på et skue og har fået en SL. Johanna har været i Sverige og havde sat Lykke og familie til stævne for at hilse på dem alle. Johanna var glad for at se Lykke, og for at se hvor god kontakt Victoria har med Lykke.

De næste 2 billeder er Lykke.



Jeg håber at I alle blever ved med at sende mail og sms til mig, så jeg kan følge med i hvad I alle går og laver.

Og jeg håber da at jeg af og til kan komme til at se jer. Og jeg håber at jeres familie vil forkæle jer alle i dag .-)

tirsdag den 23. november 2010

USA del 1

Johanna hentede mig tidlig mandag morgen, og turen gik til lufthavnen. Her kom vi ret hurtig igennem alle tjek, og inden laege var vi pa flyveren. En lang tur, men dog en hel time hurtigere end forventet.

Vi fik vores lejet bil og turen gik derefter til Terry og Brian, som ventede pa os med mad, dejligt. Vi kom i seng ved 22 tiden og det var faktisk 24 timer siden vi var staet op.

Alt er stort i USA, deres biler er mega store her er det Terry bil.
Tirsdag morgen efter en god morgenmad, gik vi ud for at traene agility. UHA hvor det dog kriplede i fingrene for at kunne loebe.

Billede her er fra da vi kom hjem

Her er vejen som Terry bor pa. Og selv shopping gik godt, Johanna slebte os alle mulige butikker og aldrig har jeg da set et sa stort center. Butikkerne var et kapitel for sig selv, vi runde lige en butik med kun sokker, og det var i alle afskygninger.
Her er vi inde i en butik med alt mulig udklaedning udstyr.
Johanna leger Harry potter.

Terry og jeg skulle absolut klaedes ud som prinsesser, og er vi ikke fine

Vi havde det sjovt.
Og vi matte ogsa lige tage en dyrebutik, og tja Woogi fik da et nyt halsband i pink. De havde alt i den butik, det var enormt.


Og ude ved vejen stod tonsvis af skilte der reklamerede med hvad der var inde i butikkerne.

I aften skal vi ud og spise, og det er altsa nar I andre sover. Vi er 6 timer bagud her over, og det kan man nu godt maerke.
Vi koere herfra i morgen. Men indtil videre er det helt ubeskriveligt det jeg har opdaget.

lørdag den 20. november 2010

Sne og ferie

Så kom der lidt sne, og på vide0en kan man høre at sheltieren har vækket naboen.










Woogi vil med på ferie, så snart taskerne står frit fremme kravler hun op i dem og ligger og venter på mig. Er hun da ikke sød den lille hund :-)

lørdag den 13. november 2010

Voldgraven

Efter en formiddag sammen med Marianne, hvor vi var ude og bruge penge :-) Så havde jeg besluttet mig, at jeg skulle have fjernet det hegn som Aya hang i her sidste dag. Jeg havde hundene med ude. Og Woogi var ikke sen til at finde voldgraven, og Aya måtte så også lige hjælpe til nede i den.
Her er det Woogi der dog er blevet lidt ren.
En våd hund.
Prøv lige at se hendes ben....
Her er så det hegn som Aya hang i, nu er det væk, så hverken Aya eller rådyr kan blive fanget i mere.God Aya er sort så kan man ikke se hun er beskidt.


Ronja, den lille fine hund, er ikke blevet beskidt.
Her en lille video over badning i voldgraven.






torsdag den 11. november 2010

På kursus i Kolding

I søndags var jeg så heldig, at jeg fik lov til at komme på agility kursus med Tina Mette:-) Marianne og Zippo skulle også med, så Marianne og jeg lavede os en hyggelig pigetur. Zippo og Aya nød hinanden, tror vi da. Aya nød ihvertfald at være med selv, uden at skulle dele mig med Woogi.
Vi kørte i god tid, det havde været frost om natten, og vi ville ikke overraskes af glatte veje. Selve kursus var super godt, Tina Mette er en rigtig god underviser, og hun gav ikke efter, man fik lov til at være på indtil det var iorden det vi lavede.

Jeg vidste ikke helt med Aya hun har ikke set en agility bane i en månede og hun er blevet holdt meget i ro pga sin operation. Men hun viste mig at hun havde haft godt af en pause, og hun gjorde alt hvad jeg bad hende om, skøøøøn hund.

Tina Mette gik meget op i hvordan vi brugte vores arme/skuldre/fødder, puha det var mange ting at skulle styre på en gang. Men med en Aya som var god, så fik jeg styr på mig selv. Vi var et rigtig godt team.

Marianne vidio filmet vores løb.

Her er vores løb om formiddagen. Se lige mine fødder, de peger den vej de skulle, kors hvor jeg også koncentrerede mig :-)
http://www.youtube.com/watch?v=-2z3BINXTC8

Vores løb om eftermiddagen. En svær start hvor hunden ikke skulle tage det spring der stod lige for. Men Aya viste at det havde hun helt styr på. Forresten tror jeg nok det er Zippo der ligger og hepper på Aya..
http://www.youtube.com/watch?v=NOdCSTeoiO8&NR=1

Nå hold 1 var på, gik Marianne og jeg en tur med hundene, Aya nød at kunne løbe, dog mangler hun en sheltie for at starte, Zippo var ikke helt sikker på at han var den hund, der skulle sætte det igang. Men prøv at se hvor glad Aya er.
http://www.youtube.com/watch?v=3R-OGdttoio

Vi havde en rigtig god dag, det er ikke sidste gang jeg tager på et Tina Mette kursus :-)

onsdag den 10. november 2010

På en kedelig aften.

Hvad skal man lave på en kedelig aften, andet end at træne lidt med Woogi og Ronja. Woogi har lige lært at bukke, så nu skulle der en ny øvelse til, jeg ville lære hende at "skamme sig". Hun har ikke poten helt der hvor jeg vil have den endnu, men det hjælper, desuden kan hun også lige vise andre øvelser som hun dan, Ronja stå så i bagrunden og vil være med. Så derfor fik hun lov til at vise hvad hun kunne :-) Hun er så sød. Aya lå bare og kiggede, hun ved at det giver gratis godbidder hvis hun forholder sig i ro, snu hund :-)
Tja som om det hele ikke skulle være nok med Aya og hendes operation. Så i dag, da jeg kom hjem fra arbejde skulle alle ud og løbe.
Gik ud af baghaven og ud på marken, Aya ville hen til mig og pludselig sad hun fast i noget tråd hegn, og her er resultatet, et hul under øjet og
en stor hud afskrabning mellem øjene.
Stakkels Aya

torsdag den 4. november 2010

Endelig på nettet efter en hel mdr.

Så fandt internettet også mig :-) Skønt. Så jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte henne. Men der kommer lidt nu. Her er mine naboer, der er normalt 8 rådyr, fik taget billede af disse tre, da vi gik en tur på marken :-) Hyggeligt.
Tja hvad er der sket på en månede, faktisk en hel masse. Vi har været i konkurrence over på fyn, Aya løb som det passede hende, Woogi vandt 2 af løbene, og havde været godt placeret hvis hun ikke lige have revet et par pinde i de andre løb. Det skal også lige fortælles at Zippo vandt alle sine løb og blev uofficiel fynsmester TILLYKKE. Dazzler stillede op for første gang og sørme om han ikke vandt de 2 klasse løb. SEJT og STORT TILLYKKE.
Jeg havde taget en beslutning om at jeg ikke skulle i konkurrence mere i år. Så jeg valgte at få Aya opereret, hun har haft en vand cyste i nakken, som er blevet tømt 2 gange. Dette kunne jeg blive ved med hver 3 eller 4 månede resten af hendes liv, eller også tage og få den fjernet. Så fredag den 14 kom hun til dyrlæge klokken 8 om morgen, jeg havde alle hunde med i bilen, skulle på arbejde bagefter.
Aya blev lukket i bur, og jeg kørte på arbejde med de 2 sheltier. Dagen gik og kl 14 skulle jeg hente hende igen. Men først skulle de 2 små lige have taget blodprøve, vi skulle jo gerne have dem Sverige godkendt:-) Og heldigvis kunne dyrlægen godt tage lidt hår af begge da de er i fæld, og de skulle også gerne ligne Aya bare lidt. Iøvrigt er alle tre hunde blevet godkendt til Sverige :-)
De to små kom ud i bilen inden Aya blev hentet, og se hvordan hun så ud :-( Dyrlægen sagde endda, at han var dog lidt betænkelig da han skulle have hende ud af buret, han har jo kun vaccineret Aya en gang, og kender hende dermed ikke. Men da han så hende i øjene så blev han enig med sig selv om at hun var sød nok :-) Hun blev syet med stink der ikke skulle fjernes, så det var rigtig rart.

Her ligger hun på sofaen med et tæppe over sig, man må jo gerne forkæle dem lidt, når de nu er syge :-)
Ellers går tiden her ude rigtig hurtig, som I kan se så elsker Woogi brændeovnen, jo mere varme der er jo bedre
Ud over de 4 benede naboer, så har vi også 2 benede naboer nemlig fasaner. De har den frækhed at gå ude på terressen og nærmest kigge ind. Jeg prøvede at fange en med kameraet igennem vinduet.
Og her står Aya og Woogi,I kan bare ikke se hende hun er omme på den anden side af Aya, de kigger efter den dumme fasan.
Og om fasanen, ja så er her jo også jagt, og jeg fik en god snak med en af jægerne den ene dag, han spurgte om jeg var interesseret i fasaner, og ja jo måske, og til sidst ja det var jeg jo.... Så søndagen efter var der jagt og pludselig stod jægeren der med 3 døde fasaner, til dig sagde han :-) He he he nu er jeg ikke vild med at rører sådan nogen, måtte bide det i mig selv og tage dem, skyndte mig ud på terressen med dem. Så er det godt man har rigtig gode venner, ringede til Marianne HJÆLP og fluks kom hun og hentede dem :-) Torsdagen efter var de plukket og gjort klar, fredag til vores vild med dans aften, fik vi de lækreste fasaner, godt lavet af Marianne :-) Det gør vi nok igen, hvis jeg altså får sådan nogen tilbudt igen :-)
Det er bare lidt af al det jeg har gået og lavet, mens jeg ikke har haft internet :-)

Dazzler på ferie

Dazzler var på ferie ved mor, søster og Aya, da Bent/Ticket og Marianne/Zippo skulle til konkurrence ved Ribehundevenner. Jeg havde lovet at passe Dazzler, så han og Woogi kunne lege, efter været flyttet, så mangler Woogi drengene til at lege med, så det er godt at Dazzler lige havde tid en hel weekend.
Her er vi ude på en gå tur, bygningen de sidder op af er den gamle smedie, som har været med i gøngehøvdingen, det var ikke nemt at fotografere 4 hunde der ville ud og gå nu!!!!!!!!!
Tja og ude i have, der viste Woogi, Dazzler alle de steder som hun ikke må grave i ?????? Her står Woogi på bænken og kigger ind af vinduet :-)
En træt Dazzler efter en hel lørdags leg :-)
Og en ligeså træt Woogi, som har fået en ny kurv, som absolut skal ligge midt ude på gulvet :-)
Gåturen om søndagen var sjov, de to små sheltier lignede en stor mudderpøl da vi kom hjem, de kan ikke gå uden om en vandpytte eller noget mudder. Så de blev pænt tørret, og kom ind for at slappe af indtil Bent og Marianne kom for at hent ham. Atter kom begge hunde ud, og i løbet af 5 min var begge hunde igen møg beskidte :-( men de havde det sjovt. Skal lige siges at Zippo havde haft nogen fantastiske løb i Ribe og det samme havde Ticket hun fik endda en pind i spring klasse 2. Et stort tillykke til dem begge to :-)