søndag den 30. maj 2010

Albertslund

Så kom Aya og jeg endelig til Albertslund. Dog ved hjælp af Henrik og Kanero. Vi kørte ind til stævnet i håb om at enten Bent eller jeg kunne komme til at løbe på vores hold, som vi jo svigtede lidt igår. Men som dog havde fundet en suveræn reserve nemlig Allan med Groenendael O´gaia. Forvirringen var stor der inde, og det blev besluttet at en af os kun kunne løbe som "hvid hund" altså dvs at vores løb ville ikke tælle med. Ingen af os havde mod på det. Og holdet måtte klare sig selv. Hvilke de også gjorde i fin stil og endte med at samlagt blive nr. 2. Flot løbet alle sammen.

Aya skulle så løbe spring klasse 3. Hmmmm Marianne havde lige løbet den og sagde godt hun ikke skulle trække en stor hund igennem den bane. Men heldigvis flyttede dommeren springene lidt længere fra hinanden. Aya lagde flot ud, desværre havde vi en lille diskution om hun skulle den ene vej om et spring eller den anden vej. Enden blev at hun gjorde som jeg ville, men det kostede en væring øv øv øv, ellers havde hun et super løb.

Spring åben og agility åben tja der var vi med, vi havde det sjovt, faktisk så blev vi disket, men Aya havde rigtig meget fart på og jeg lavede nogen ting som ikke var planlagt.

Så egentlig kunne man godt sige, at jeg ligeså godt kunne være blevet hjemme. Men det er nu hyggeligt at mødes med alle de andre, også selv om det regner.

Ronja og Woogi var jo blevet hjemme, Så nu bliver de nusset al det de vil :-) Næste gang vi skal til stævne skal Woogi med og løbe det bliver sjovt.

lørdag den 29. maj 2010

Albertslund nej Bisserup

Hvad betyder den overskrift, tja ser I!!!! Vi stod alle op kl 0500 her til morgen spiste nogen morgen mad, pakkede bilen med 3 hunde, ja I læste rigtig Ticket, Zippo og Aya. Resten fik lov til at blive hjemme. Vi skulle nemlig til konkurrence i Albertslund. JUBIIIII. Bent og jeg skulle løbe hold løb og selvfølgelig vores egen løb. Vi glædede os. OK da vi startede lyste en lampe i bilen, den lampe betød at bilen måske havde svært ved at lade, men afsted det gik.

Vi kom til Ringsted kunne uheldigvis/heldigvis ikke komme på motorvejen, fik vendt bilen. Marianne sagde til Bent at hvis han ikke turde køre mere i bilen ( Da lampe nr. 2 begyndte at lyse) så var det jo ikke noget at gøre med vores konkurrence.

Bent kørte ind på en p plads og wupti bilen gik i stå. Der holdte vi så. Den hotte linje blev lavet med hvem der evt kunne komme forbi og hente en af os. Det blev Jeanette der hentede Marianne og Zippo. Bent ringede til falck og vi måtte sidde med tålmodighed og vente. Vi fik snakket med Henrik, om at holdet som jo skal bestå af 3, kun bestod af 2, at de måtte ud og finde en reserve. Heldigvis ville Allan med Groenendael Ogaia gerne hjælpe, og så vidt jeg ved løb alle 3 fejlfri, super flot af jer.

Nå men vente tiden blev brugt til at se om vi evt havde mulighed for at låne en bil, få pakket om og ind til de sidste løb. Men da vi så tidsskemaet blev vi enig om at vi ville først kunne komme over middag også var der kun 1 løb tilbage, nej det gad vi altså ikke. Vi havde nu heller ikke fundet nogen bil på det tidspunkt.

Falck kom bilen blev bugseret op, Aya og Ticket fik lov til at komme med ind i lastbilen. Pyyyyy Aya hun rustede, men lidt efter lagde begge hunde sig ned. Hvor var de dejlige at have med i falckbilen. Aya måtte også på et tidspunkt give Ticket et slik på snuden, ganske sødt :-) :-)

Bilen blev afleveret på værkstedet, og vi blev afleveret på hjemme adressen. Vi fik vores medbragte morgenmad, dog med frisk kaffe, tja vi skal jo se det positive i at vi bare skulle være hjemme. Bent fik til al held fat i Lis som meget gerne ville låne sin bil ud. Så Bent og Marianne kan køre ind til Albertslund i morgen. Jeg er så heldig at Henrik kommer og henter mig og Aya. Så er jeg slet ikke i tvivl om at Aya løber godt, da Kanero har en god indflydelse på Aya.

Det andet positive i at være hjemme, er at der blev slået græs, kanterne blev buskryddet, jeg fik støvsuget og gjort badeværelse rent, og ja resten af hundene skulle ikke være selv hjemme alligevel.

En trist start på en dag, men en god slutning. Vi har hørt fra Marianne og Zippo de har fået 3 fejlfrie løb ud af 4 mulige godt gået begge to.

fredag den 28. maj 2010

Pinsen

Åh ja, har man travlt eller travlt:-)
Jeg må jo heller fortælle lidt om min pinse. Jeg havde jo været så smart at give Marianne Woogi med til Bornholm hvor Woogi så skulle løbe agilitu konkurrence med Marianne, og som I kan se på de næste 2 billeder så havde de en fest, Woogi kom dog hjem med en 1 og 2 plads resten disk, men sjovt det havde de, endda så meget at Woogi lige måtte hænge lidt i Mariannes bukseben så der kom en pæn revne :-)

Aya, Ronja og jeg tog med Henrik og Kanero til Ribe, hvor Ribehundevenner afholdt et stort Kingsmore cup. Henrik kom og hentede os, Aya fik prinsesse pladsen nemlig et stort bur på bagsædet, Ronja og Kanero måtte slå sig til tåls med et lille bur bag i bilen. Afsted over sjælland og midt på fyn det gik, men så kom vi til at holde i kø, kø og kø. Og nå ja vi havde jo en fin bil med aircondition, men kunne vi finde ud af og bruge det, næ nej, instrukstionsbogen måtte findes frem, og tja lidt hjalp det da. Nå men total forsvedte ankom vi til Ribehundevenners plads, fandt en plads til vores telt, Henrik slog det op mens jeg gik en tur med Kanero, Aya og Ronja. Folk´s kommentar var da også, nej Pia en border klæder dig !!!!!! Nej har du fået ny hund!!!!!!
Ingen kommentar fra mig vel:-)
Vi kørte ind til Ribe bestilte en pizza og kørte videre hen til den lejlighed som vi havde fået lov til at låne. En stor tak til Lone som vi egentlig ikke kender, men som ganske frivillig stillede hele sin lejlighed til rådighed for os.
Næste dag tog vi ind til pladsen, Aya skulle løbe ag 2 og de åbne klasser. Agility kl 2 fik vi fejl øv øv og agility åben blev vi disket. Spring åben blev vi nr. 6. Henrik og Kanero fik også nogen gode placeringer. Hele dagen var der hedebølge alle svedte og alle blev røde puha. Da vi var færdig med at løbe ringede vi og bestilte en pizza, jeg fik den hentet og hjem for at slappe af. Senere på aftenen gik vi en tur med hundene, Kanero var ved at spise en løs hund, og da jeg endelig gav Aya lov til også at nappe den, så sagde Aya nej du er vel nok en sød hund:-( Ejeren kom luntende hen til os og sagde mange gange undskyld grrrrrrr.
Søndag var dagen hvor der også var DM udtagelser til fælles DM. Der var lidt nerver på. Spring åben var svær og mange fejlede, men Aya og jeg gav den gas og endte på en 4 plads. Det samme med Agility åben fejlfri og en 10 plads, så Aya fik 2 DM udtagelser med hjem skøøøønt. Og hun kom såmen også med i finalen som skulle løbes om mandagen. Vores sidste løb var spring klasse 3. Aya er jo først lige rykket op i den, og i spring klasse 3 skal man have 3 certer så bliver man spring champ. Tja og med over 30 hunde i klassen så skal man ikke fedte rundt. Så vi gav den fuld gas. Og det var så sjovt at løbe med Aya og høre folk råbe efter mig, så løb dog Pia, hmmmm de skulle prøve det skulle de HE HE HE. Aya endte også her på en 4 plads, nr 1 og 2 var spring champ nr. 3 var det desværre ikke og ud over det så var det en Tysker grrrrr. Så Aya fik ikke sit første cert øv øv øv. Henrik havde en rigtig øv dag. Kanero blev disket, han fik dog massage og det viste sig at han havde problemer med et par rygvivler. Aya fik også massage, men hun fejlede heldigvis ikke noget.
Færdig med dagen, ringede vi igen efter mad, og det pinlige var da jeg kom for 3 gang i træk ind til pizzamanden så hilste han meget venligt på mig, hmmmm nu har vi været der for tit:-)
Mandag tog vi atter ind til stævnet, vi havde to løb et agility løb og finale løbet. Agility klasse 2 endnu en fejl og det blev til en disk øv øv. Så kom vi til finalen, en svær bane men en sjov bane. Henrik skulle starte som nr. 4 og jeg som nr. 6. Tja hvad gør vi, de andre der var i finalen er temmelig hurtige, men lad os nu lige se starten. OK det gjorde vi så, første hund lagde ud med ca 32 sekunder fejlfri, øhhhh vi kiggede på hinanden og sagde der skal gives gas, ingen af os ville kunne slå den tid, men vi skulle have det sjovt. Henrik blev disket. så blev det endelig min tur, alle dem der ikke løb sad hele vejen rundt om banen, der blev hujet og heppet helt vildt, så jeg lagde et voldsomt pres på Aya og det er noget hun syntes om. Det gik bare derud af. Indtil et sted hvor jeg skulle have hende uden om et spring, jeg stod rigtig spærrede endda for den side hun ikke skulle tage, og jeg har fundet ud af at Aya bare skal have ca 10 cm så kan hun komme imellem mig og spring støtten. ÆHHH Disk øv øv men vi løb videre folk klappede, det var bare så fedt.
Turen hjem gik fint, og vi fik da snakket om hvor gode vores hunde havde været, og hvor sjovt at Aya og Kanero lige pludselig er blevet så gode venner. Tak til Henrik og Kanero for en god og hyggelig weekend.
Det bedste var dog senere på aftenen kom Woogi hjem, næ hun var glad for at se mig, og jeg var selvfølgelig også glad for at se hende.

onsdag den 19. maj 2010

Hvor er her stille.

Woogi er jo taget med Marianne og Bent samt alle deres hunde på ferie på Bornholm.
Så når jeg kommer hjem fra arbejde er der ingen hunde der gør!!!!! Ingen hunde der skriger !!!!! Og ingen hunde der skal skynde sig ud.

Efter nogen hæftige weekender med konkurrence, havde jeg lovet mig selv og Aya at vi bare skulle nyde ugen. Ingen træning, kun lange gåture og hygge.

Så sådan har det også været indtil nu. I dag gik vi en tur ned over engen, og sluttede ude ved vandet, kors hvor er det skønt kun at have en sheltie med som kun gør lidt :-)

Begge hunde nød at være ude og svømme, og Aya mente at vi trængte til en gang tang. Aya tager ikke hvad som helst tang, nej nej, man skal bruge det der er på bunden af vandet. Så hele hendes hovede er under vand, endda hendes øre. Så tager hun tang op og kommer hen med det til mig. Sød hund ikke ????? Det bruger hun megen tid på, alt imens Ronja løber langs vand kanten og finder store sten som hun kan kravle rundt på.

Så kom ikke og sige at vores hunde ikke kan beskeftige sig selv :-) Mine kan.:-)

Om aftenen når jeg går i seng, så mangler jeg nu alligevel lille Woogi, som plejer at hoppe rundt ovenpå dynen og bide i den. Men jeg tror Aya nyder det pludselig er der masser af plads til hende i sengen.

Woogi kommer ikke hjem før på mandag, men så har hun sikkert en masser af fortælle. I kan nu også alle følge hende på hendes egen ferie blog http://woogisferieblog.blogspot.com/

mandag den 17. maj 2010

Nogle travle dage

Vi startede med at køre til Viby onsdag aften, hvor vi fik sat campingvogn og telt op. Torsdag skulle jeg egentlig kun løbe klasse løb med Aya, men de var først om eftermiddagen, så jeg fik lov til at eftertilmeld mig i de åbne klasser. Aya løb rigtig godt, så jeg glædede mig til de to klasse 2 løb. Men Aya fik da også en placering men med fejl så den kunne vi ikke bruge til noget. Vi skulle også løbe hold sammen med Marianne og Bent. Det var en sjov bane med numre op til nogen og 50. Vi skulle hver løbe vores egen bane, puha, hvem skulle have hvad for en. Marianne og jeg var hurtig enig og Bent måtte tage hvad der var tilbage. Man kan ikke få fejl og man kan ikke blive disket, ved en fejl på felter eller nedrivning skal man løbe en ekstra tur i en bestemt tunnel. Det var en rigtig sjov bane og efter løbet lå vi nr. 5. Aya havde fået lov til at få lidt massage når vi var færdig, og det var da godt jeg gjorde det. Aya var temmelig øm på sin højre side og især nede på brystbenet. Så den stod på massage i de 3 dage vi var i Viby.

Fredag havde vi et fejlfri ag klasse 2 løb og fik dermed pind nr. 2 :-) men ellers lavede jeg ikke noget spændende andet end at køre en tur ind i Århus for at handle, godt der findes GPS ellers ved jeg ikke om jeg havde fundet tilbage :-)

Lørdag løb vi atter 4 løb, men begge åben klasser var enten en disk eller med fejl, øv øv øv. Derimod var vores klasse løb gode, Aya blev nr. 4 i agility klasse 2 lidt øv da hun var fejlfri og det jo kun er de 3 bedst placeret der får en pind til næste klasse. Men i spring klasse 2 derimod der blev vi nr. 2 og fik vores sidste oprykning til klasse 3. Da vi var færdige med at løbe, begyndte vi at pakke sammen og turen gik hjemaf, og dog ikke helt hjem, men vi tog lige et ophold i Odense. Hvor DcH i sammen arbejde med Royal Canin skulle afvikle et stort agility stævne med udtagelse til både DcH og Fælles DM. Men sikke et vejr, det regnede, det var vådt og rigtig ubehagelig. Jeg var ikke rigtig på toppen, så Aya og jeg havde nogen skod løb, ikke at Aya ikke løb godt, men da jeg jo også skal følge med så har Aya et stort problem. Så vi fik ingen placeringer kun disk og hvad kan jeg bruge det til :-(

Vi fik pakket sammen og turen hjem foregik stille og rolig. Vi er ikke så vant til at komme hjem kl 1700 så vi havde en hel aften der dog blev brugt til at pakke al det våde tøj/telt og udtyr ud af campingvognen.

I dag da jeg kom hjem fra arbejde så var her helt stille og rolig. Bent og Marianne er kørt på ferie på Bornholm, og de har taget alle deres hunde med incl. Woogi. Så Woogi er på ferie med sin far og brødre, og jeg ved at Woogi lige kommer til at løbe et par agility løb over på Bornholm.

Ronja og Aya tog godt imod mig, og nu skal vi tre tøser rigtig hygge os uden den støjende Woogi.
I kan alle læse om Woogi ferie her Woogisferieblog.blogspot.com

mandag den 10. maj 2010

Herlig weekend i Løgumkloster

Så kom dagen hvor Bent, Andreas og jeg skulle til Løgumkloster. Vi havde pakket campingvognen. Og bilen blev pakket med Paddy, Zoe, Ticket, Dazzler, Aya, Woogi og Ronja. Og afsted gik det mod det sønderjyske :-)
Bent og jeg skulle løbe konkurrence hele weekenden med Ticket, Aya og Woogi. Marianne skulle til barnedåb/bryllup og om søndagen til konkurrence i Hvalsø.

Ankommet til Løgumkloster så fik vi stillet campingvognen op, og luftet hundene. Lavet mad og sad lidt og hyggede. Bent´s hunde skulle sove i bilen, mens mine sov inde hos os. Jeg havde godt nok det største seng, men mine hunde kan nu godt lidt både Bent og Andreas, så de skulle da lige ligge lidt oppe hos dem :-)

Lørdag`s løbene var helt fantastiske. Woogi lagde ud i agility klasse 1 og vandt den i suveræn stil med over 16 sek til næste hund :-) Sej tøs. Så gik turen over til de store hunde, Aya skulle løbe agility klasse 2 (vi mangler en pind i den og det gør vi stadigvæk ) Her fik vi 5 fejl men blev dog nr. 3 :-) Bent skulle også dømme, så jeg fik lov til at løbe med Ticket i agility åben. Statede dog med Aya først og Aya løb fejlfri og fik dermed sin første agility DM udtagelse. Så skulle Ticket løbe, jeg tror nok hele pladsen så vores løb, hun var bare en god hund, jeg havde ellers sagt at hun hvis hun løb fejlfri ikke måtte slå Aya i tid, og jeg var også så sikker på at hun ville søge Bent, jeg har jo aldrig løbet med hende før. Men nej nej nej. Ticket løb som en drøm, gjorde al hvad jeg bad hende om. Så Ticket løb fejlfri, hun blev endda nr. 5 og Aya blev nr. 7........ Tak for lån Bent :-)

Spring åben blev Aya nr. 4 fejlfri og dermed sin sidste spring DM udtagelse. Woogi var over og løb spring klasse 1 og her blev hun nr. 5 med fejl.

Lørdag aften lavede vil selv noget mad og sad og hyggede Aya nød at kunne ligge og hygge med Andreas, Ronja med Bent og tja jeg kunne nøjes med Woogi :-)

Søndag morgen afsted igen over til banen og ind og løbe. Woogi løb spring klasse 1 og blev nr. 3 Så Woogi endte med 2 pokaler den weekend og ingen disket løb, hvor er hun bare god.

Aya fik en fejl i agility åben, hun havde ellers et super godt løb, men rev desværre en pind næsten til sidst øv øv øv. Agility klasse 2 var rigtig svær, Aya fik dog 10 fejl, men kom igennem, og til præmieoverrækkelse blev vi endda kaldt op som vinder af klassen. De andre var disket, hold da op......

Så kom vi til mit livs løbeture. Spring åben for de store hunde var igang. Jeg skulle løbe med både Aya og Ticket. Ticket havde jeg fået lagt sidst i rækkefølgende. Aya lå langt nede i start listen. Jeg skævede indimellem over på den lille bane og kunne se de var ved at bygge om til klasse 1, ØHHHHH stress nej ikke mig....

Nå men jeg måtte alligevel gå over til Lone fra Frederikshavn som har lille hund, hvis de nu kalder til banegennemgang så er jeg altså over og løbe i den ring med de store hunde ikke....

Og selvfølgelig lige da Aya skulle ind kaldte de op til banegennemgang. Nå men jeg koncentrerede mig om Aya. Ville give den fuld gas, da hun jo havde fået sine DM udtagelser i spring løbene, så nu skulle den bare fyres af, og det gjorde vi, hold da op 26 sek efter var vi ude af banen igen. Andreas stod klar tog Aya og jeg løb videre ned til den anden bane, ind og gå 1 banegennemgang også ud igen. Dommeren sagde kan du ikke ligeså godt løbe med Woogi nu, da jeg jo skulle ind i den store ring med Ticket. Nå ja løbe hen til teltet hente Woogi som havde siddet længe i buret, varme op mens vi løb hen til banen, snoren af og ind at løbe. Hu Hej hvor det gik, dog med en lille slalom fejl, men hold da op hun løb stærkt. Woogi blev faktisk nr. 3. Ud af banen Andreas stod med Ticket, og vi byttede hund, hen til springbanen, og ind at løbe med Ticket. Måske der ikke var så meget luft mere i mig, eller min kondi ikke er til 3 løb på mindre end 5 min. Men Ticket blev disket. Og jeg kunne stoppe lidt op og få vejret og sidde mig i min stol og slappe lidt af. Aya blev iøvrigt nr. 2 i spring åben.
Jeg var meget stolt af Woogi, at hun som helt ny hund kunne klare det press der pludselig kom på hende, men hun er sku en sej tøs.....

En rigtig god weekend, med 6 pokaler lidt foder, og en foder tønde. Turen hjemaf gik rigtig godt. Sov lidt undervejs. Vi mødte Marianne i Sorø hvor vi pakkede om så der lige kom 3 hunde mere med hjem nemlig dem Marianne havde haft med til konkurrence i Hvalsø.

Et stort tak skal lyde til Andreas der gjorde det nemt for mig søndag at løbe med 3 hunde :-)

onsdag den 5. maj 2010

Hillerød den 1 og 2 maj.

Så kom dagen hvor vi kørte til Hillerød. Vi havde pakket alle hunde og alt vores udstyr. Afsted ud over stepperne :-)

Det var kun Aya der skulle løbe, Lørdag startede med agility åben, tja der var vi bare med, da vi fik en af vores utallige disk. spring åben derimod gik ok, jeg skulle godt nok kalde rigtig meget på Aya men vi kom igennem og faktisk blev hun nr. 9 ud af godt 90 hunde :-) Næste løb var hold løb. Jeg er så heldig, at Aya og jeg er kommet med på et hold. Vores hold hedder ATAK og består af Flemming med sin Groenendael Athene, Bent med sin Border Collie Ticket og Henrik med sin Border Collie Kanero, derved også vores navn ATAK nemlig det første bogstav i hver hunds kaldenavn :-) Vi løb os ind på en fornem 2 plads, hvilke vi var godt tilfredse med :-)
Aya sidste løb den dag var agility klasse 2, her løb hun rigtig godt og blev nr. 3 og fik dermed en opryknings pind til næste klasse. Aya er jo faktisk først i sidste weekend rykkede op i klasse 2. Dygtig hund. Turen hjemaf sov Marianne og jeg en del væk af. Men hjem kom vi da, fik pakket ud, spist og gik derefter i seng igen.

Søndag morgen kl 0500 ringede vækkeuret og en dag i hundenes tegn stod for døren.
Ankommet til Hillerød kl 0800, og det første vi skulle var at gå bane gennemgang i spring åben. En mærkelig bane, jeg kunne slet ikke finde ud af hvor jeg skulle være henne, og det viste sig også da vi løb for vi blev disket. Agility åben havde Aya så meget fart på at hun røg af vippen og balancen, så også her en disk. PYYYYY en lang dag hvis det skulle fortsætte. Men heldet kom til os igen. Først løb vi hold, her havde Aya 5 fejl men ellers løb hun rigtig godt. Vores hold endte på en samlet 2 plads SEJT. Tak for kampen gode holdkammerater.
Vores sidste løb var spring klasse 2, jeg skulle starte som nr. 2 og jeg syntes banen lå til mig og Aya, så vi gik ind og gav den gas. Og atter var vi bare rigtig gode, endte på en 2 plads fejlfri og igen en opryknings pind til klasse 3. Nu mangler vi bare en for at være i klasse 3.

Vel hjemme efter en laaang men rigtig god weekend, faldt der ro på os og hundene, vi spiste en pizza og gik derefter på hovedet i seng. Vel vidende at vækkeuret atter ville ringe kl 0500, men denne gang skulle man på arbejde og hundene kunne bare sove ud efter en lang weekend.